Aktywne Wpisy

mickpl +789
Uwaga, achtung, alarm XD
Dynamiczny Mariusz, którego inwestycyjną przygodę obserwuję zrobił kolejny ruch. Przypominam: zakup w wakacje za 900k, próba sprzedaży za 1,2 mln, chętnych brak, oferta wynajmu za 7k, chętnych brak, próba wynajmu za 4,5k, dalej chętnych brak, w marcu dopisane do oferty OKAZJA.
Teraz wróciło na sprzedaż. Za prawie 1,4 mln, mariusz się nie chrzani.
Nikogo to nie interesuje, więc poinformuję o kolejnych ruchach XD
#nieruchomosci #natropieflipperow #dynamicznemariusze
Dynamiczny Mariusz, którego inwestycyjną przygodę obserwuję zrobił kolejny ruch. Przypominam: zakup w wakacje za 900k, próba sprzedaży za 1,2 mln, chętnych brak, oferta wynajmu za 7k, chętnych brak, próba wynajmu za 4,5k, dalej chętnych brak, w marcu dopisane do oferty OKAZJA.
Teraz wróciło na sprzedaż. Za prawie 1,4 mln, mariusz się nie chrzani.
Nikogo to nie interesuje, więc poinformuję o kolejnych ruchach XD
#nieruchomosci #natropieflipperow #dynamicznemariusze

R_O_T_T_E_N +219
źródło: temp_file6649227205689955997
Pobierz

Pytanie do lewicy: Jak wy odreagowujecie ten swój ciągły spam urągający rozumowi?
Nie wierzę że po tym od tak idziecie sobie spać i słodko śnicie.
Komentarz usunięty przez autora
@milymirek: a człowiek się przyzwyczaił do prawackich bredni na tym portalu.
Ja nieraz odpowiadałem na wiele różnych tematów, ale później stosowano dokładnie ten sam spam, ja mogłem tylko wkleić ponownie odpowiedź obalającą te same powtarzane kłamstwa i manipulacje.
Pytanie było retoryczne, a nie zachętą do kolejnego spamu.
To nie jest sytuacja, w której pojedyncza osoba może ogarnąć powtarzany w koło wielokrotnie obalony albo urągający rozumowi
@milymirek: dostałeś dosłownie dwa komentarze.
Tutaj jak bym wypisał litanię przykładów to na każdy chcieliby zagadać i zrobiłby się tutaj jeden wielki syf.
Zablokowałem te zielonki, jedna z jednodniowym kontem. No szanujmy się.