Aktywne Wpisy
obibok69 +7

mirko_anonim +7
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Witam, od kilku dni trwa konflikt z moją żoną,mamy po 30 lat dwójke małych dzieci, wybudowany dom na wykończńczeniu, póki co mieszkamy u rodziców i tutaj tkwi ten konflikt, otóż pewnego dnia po imprezie u mojej kuzynki ona nagle chciała jechać porobić coś, gdzie ja byłem w kiepskim stanie i bez chęci, ostatnie czasy też już miałem dosyć tam pracować jestem przemęczony tym, chciałem trochę odpocząć od tego,
Witam, od kilku dni trwa konflikt z moją żoną,mamy po 30 lat dwójke małych dzieci, wybudowany dom na wykończńczeniu, póki co mieszkamy u rodziców i tutaj tkwi ten konflikt, otóż pewnego dnia po imprezie u mojej kuzynki ona nagle chciała jechać porobić coś, gdzie ja byłem w kiepskim stanie i bez chęci, ostatnie czasy też już miałem dosyć tam pracować jestem przemęczony tym, chciałem trochę odpocząć od tego,
Zna ktoś jakąś dobry serwis, na który można by wrzucić swoje osiągnięcia, np.:
programy komputerowe,
zdjęcia płytek, diy,
apki android,
opracowane schematy elektryczne, elektroniczne,
jakieś ciekawe projekty ze studiów...
...itp
Fajnie jakby dało się dodać krótki opis, może jakieś tagi.
Chodzi mi o to, żeby zebrać jakieś screeny/zdjęcia i dodać link w CV. Wiem, że jest github, ale to bardziej dla ludzi z #it, a HRy z branży EE mogą nie ogarnąć. Imgur też wydaje się średni bardzo. Własna strona to największe możliwości, ale domena kosztuje, a i też czasu trochę trzeba by poświęcić, żeby dopracować szablon. Są jakieś serwisy, które świadczą takie usługi? Polecicie jakiś?
https://pages.github.com/
@dikamilo: ooo to! Spełnia wszystkie założenia, dzięki