Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 33
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Patrycja89: mam chyba jakiś wyższy poziom s----------a. Brakuje mi odwagi na to by zamieszkać tak nagle z obcymi ludźmi. Boję się że moje złe nawyki których nawet nie jestem świadom wyjdą na wierzch i będę "tym dzikim lokatorem" co zachowuje się jakby wyszedł dopiero co z piwnicy. Nie umiałbym się ugodowo dogadać z ludźmi w razie konfliktu.
  • Odpowiedz
@ChelseaDagger: ja mam ocd, zaburzenia lękowe i fobię społeczną. Wierz mi, wolę 1000 razy bardziej mieszkać z obcymi ludźmi niż z matką pijaczką. Wszyscy mają swoje przyzwyczajenia, to normalne. Wystarczy na początku się dogadać kto kiedy sprząta i powinno być ok. Ludzie się "docierają" z czasem. Najlepiej znaleźć mieszkanie z max 2 wspólokatorami, bo wtedy nie ma kolejek do kibla ani tłoku w kuchni w porze obiadu :) Takie mieszkanie
  • Odpowiedz
@programista_1k: Ehhh widze, ze tez zyciowy roller coaster przeszedles...( ͡° ʖ̯ ͡°) Masz juz pomysl w czym chcialbys potem sie rozwijac? Mozna wiedziec, czemu akurat Płońsk? Utrzymujesz jeszcze kontakt z matką i wujkiem?
Tak swoją drogą po tym co opisujesz, to zycze CI zebys jednak sie nie cofnal, jak to ujales. Brzmi to tak, ze wlasnie teraz udaje Ci sie stanac tak konkretnie, samodzielnie na nogi.
  • Odpowiedz
Płońsk bo moja była narzeczone niedaleko mieszka. Jak się tu przeprowadzałem nie byłem jeszcze pogodzony z rozstaniem. Ale nie żałuję decyzji. Idę na studia psychologiczne, docelowo chcę być specjalistą terapii uzależnień. A w międzyczasie coś z komputerami pewnie. Póki co z---------m w tartaku i staram się nie pić i wychodzić z nałogowych mechanizmów obronnych ;p

Tak, utrzymuję z nimi kontakt. Szkodził mi bo sobie pozwalałem na to, żeby mi szkodził. Wszystko, ale
programista_1k - Płońsk bo moja była narzeczone niedaleko mieszka. Jak się tu przepro...

źródło: comment_15959492747cdLxdieTiJANmSotRKqkF.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz