Aktywne Wpisy

Kolanka +66
Hej mireczki, nie uwierzycie kto zakopuje słowa prawdy o tych złodziejach z MRiT ( ͡º ͜ʖ͡º)
@a__s
#nieruchomosci
@a__s
#nieruchomosci

źródło: temp_file2856808183398902041
Pobierz
maniek74 +10

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Zazwyczaj lubię sobie pobiegać 10-15 km to idealne dystanse, które pozwalają nieco poprzebywać na świeżym powietrzu, dla krótszych w tym piątki, nie opłaca się passata odpalać, wróć butów zakładać. Jednak zaczynam doceniać ten dystans i z ciekawości postanowiłem się na nim sprawdzić i cóż mogę rzec? Dla mnie strasznie wymagający dystans, nie ma w nim czasu na wolniejszy kilometr, wolne metry będą się szybko mścić na końcowym wyniku, na dyszce czy pietnastaku można sobie zrobić taki wolniejszy fragment, by uregulować oddech, złapać rytm itd. Tutaj to jest walka z samym sobą, bo nie pociśnie się sprintu, ale i nie przetruchtasz. Idealne połączenie sprawdzające wytrzymałość i szybkość biegową. Pierwsza piątka w której chciałem się sprawdzić zaliczona, 21:14 czas byłby lepszy gdybym zmieniał sobie światła na zielone jak w Watch Dogs, wyłączył ruch miejski, skasował 2 większe podbiegi no i najważniejsze szybciej ruszał nogami ( ͡° ͜ʖ ͡°). Jestem zadowolony, wiem na czym stoję i sądzę że to upragnione 5 km w 20 min w warunkach miejskich jest do zrobienia. A potem 40 min na 10 min i jestem spełniony dla jednego tylko tyle dla mnie to AŻ (zwykłego amatora co się pcha do zabawy i który zaczął niecały rok temu) tyle. Miłego weekendu, biegowe świrki!
#bieganie #sztafeta
źródło: comment_15956582274UzPBzP3EtGlnakA9x3mXP.jpg
PobierzAn exception occurred while executing 'INSERT INTO last_distance (id, distance, date, id_tag) VALUES (?, ?, ?, ?)' with params [49741, "297.680.53", "2020-07-25 09:03:50", 2]: SQLSTATE[22P02]: Invalid text representation: 7 ERROR: invalid input syntax for type double precision: "297.680.53"
bardzo ładnie
tak trzymać
I masz taki wynik.
Mi się też marzy.
Ja powoli dobijam do 1000 km.
Ale długa droga przed mną.