Wpis z mikrobloga

• 1
@NoNameNoIdeaNoLife mam rc500 od ponad roku i mogę z czystym sumieniem polecić, co prawda na gravela go nie przerabiałem ale jak nie jesteś jakiś nie wiadomo jak wymagający to spokojnie powinien Ci styknąć :)
  • Odpowiedz
@NoNameNoIdeaNoLife: rc500 to taki entry level, ale się tym nie przejmuj bo cena jakość jest na baaardzo dobrym poziomie. Koła są k------o ciasne, fajne opony założyć to wileki wysiłek w trasie niemożliwe, hamulce są mega słabe jak na tarcze ale zeby to było lepsze to musisz dorzucić i to dużo bo moim zdaniem poniżej 5k nie ma nic lepszego (aby była waga podobna i coś lepszego niż sora)
  • Odpowiedz
@mmichal: Mam Cube nuroad pro, nowka 4700, kupiłem lekka używkę (według mnie poniżej 1k przebiegu) za 3500. Dostajesz pełno mocowań, pełna tiagre, sztywne osie , karbonowy widelec i chyba najlepsze mechaniczne tarczowko jakie są, tektro spyre( choć to nadal nie hydraulika). Z minusów pressfit i ponoć słabej jakości tylna piasta.
  • Odpowiedz
@uhauha: A to raczej nie jest pytanie do mnie, ja głównie jeżdżę na szosie i z MTB nie mam styczności w ogóle. Aczkolwiek gravele fajna sprawa, kilku znajomych ma i sobie chwalą.
  • Odpowiedz
  • 0
@NoNameNoIdeaNoLife nie wiem czy chodzi Ci o swiatrowerow.com.pl, bo tak widziałem te Marin, sam u nich zamawiałem rower i dostałem go w trzy dni robocze już że wstępnym serwisem.
Może ktoś inny coś poleci w dobrej cenie. Ja wyrwałem Marin Nicasio plus za 3200 zł w tym miesiącu.
  • Odpowiedz