Wpis z mikrobloga

@Drakii: dziwi mnie w lewicy placz o fatshaming przy jednoczesnym poparciu dla ekologizmu i ruchow wege. grubasy zra duzo miecha co ani nie jest ekologiczne ani nie jest moralne z punktu widzenia wegan/wegetarian
  • Odpowiedz
@Drakii: Grubi ludzie? W USA? Kraju gdzie odsetek osób otyłych jest najwyższy, a duża część społeczeństwa nie zdaje sobie sprawy z tego że to choroba? Niebywałe!

Daleko musicie szukać zeby obśmiać nawet Antifę Xd

Zabawne w tym wszystkim jest to że zaraz @Drakii jest w stanie dodać 3 posty w których udowadnia jak to USA to super kapitalistyczny kraj.

Ten dualizm jest prześmieszny. Gdy chcesz obśmiać lewactwo szukasz przykładów
venividi - @Drakii: Grubi ludzie? W USA? Kraju gdzie odsetek osób otyłych jest najwyż...

źródło: comment_1595426764J2tSbihLEiyUtWhH9A38fB.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@venividi: offtopowa ciekawostka - USA nie jest krajem z największym odsetkiem osób otyłych - jest to Nauru, gdzie otyłe osoby stanowią 71,7%, a nadwagę ma 94,5% społeczeństwa. USA jest pierwsze z większych państw, wyprzedza je jeszcze kilka innych wysp w Oceanii i Kuwejt. Co ciekawe kolejne miejsca na liście należą głównie do krajów bliskowschodnich krajów muzułmańskich.
  • Odpowiedz
@Albus-Mumblecore: ciekawi mnie czy to ma związek z kulturą, typu duży chłop/baba = dużo je
dużo je = ma pewnie dużo pieniędzy na jedzenie
dużo pieniędzy = wysoki status społeczny
więc
duży chłop/baba = wysoki status
  • Odpowiedz
@niochland

ciekawi mnie czy to ma związek z kulturą, typu duży chłop/baba = dużo je

dużo je = ma pewnie dużo pieniędzy na jedzenie
dużo pieniędzy = wysoki status społeczny
  • Odpowiedz
Ten dualizm jest prześmieszny. Gdy chcesz obśmiać lewactwo szukasz przykładów w USA. Gdy chcesz pokazać że kapitalizm w jak najczystszej formie jest dobry co robisz? A jakże, szukasz przykładów w USA. XD

@venividi: nie rozumiem co widzisz za problem. Czy kapitalizm gdzieś zabrania bycia brudasem z antify? Raczej odwrotnie, to chyba dobrze że można sobie być redneckiem czy ww. Co nie znaczy, że nie można się z nich śmiać.
Co
  • Odpowiedz