Aktywne Wpisy

janek_kombajnista +174
źródło: temp_file3520846004003778783
Pobierz
natalia-roslon +204
Ta kobieta ma takie zasięgi i zbiera tak ogromny poklask wśród #polskieonuce że jestem przerażona. W komentarzach istne piekło, wszyscy popierają jej kocopoły, całe rzesze absolwentów uniwersytetu chłopskiego rozumu. Dwa dni temu jak zaczęła sie akacja polskieonuce, byłam w szoku jak wiele Polaków a nie ruskich trolli tęskni za ruskim butem, ale teraz jestem już totalnie wywalona z kubotów na ziemię, leżę na podłodze i nie wierzę. Marzę, żeby tej
źródło: 1000040498
Pobierz

w zasadzie to ludzie z tych historii powinni się porozumiewać jak mieszkańcy kraju zulugula, tylko zamiast zulugula by mówili warszawawarszawa
Wołam na przedstawienie @Kleki_Petra @peja_ricardo12 @neib1 @ZaplutyKarzelReakcji weźcie ze sobą popcorn ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ciekawe czy prawicowe sebki na wygnaniu z UK czy NL też gadają lokalsom, jaka Polska to potęga, husaria i w ogóle zazdrościcie nam dobrobytu
źródło: comment_1595084753ONyB31V4KBRee6Stt05I0u.jpg
Pobierz@NaczelnyWoody: no niestety ale mieszkam w Warszawie od dosyć dawna. I tak właśnie działają "bańki informacyjne". Niby od kogo by się mieli dowiedzieć jak nie wychodzą po za swoją bańkę?
źródło: comment_1595084867WxkKE3ZBtzbkQBoII9skMW.jpg
Pobierz- zarabia 5-6k brutto,
- nigdy nie był poza Warszawa.
Ciekawe wyglada warszawiak w oczach Podlasianka xD ty wiesz, ze 5-6k w Warszawie to nic?
@JakovKarnic: taki jest plan. Spory dom z ogrodem po za Warszawą. W sumie już teraz moglibyśmy to zrobić sprzedając obecne mieszkanie, ale stwierdziliśmy że obecne mieszkanie pójdzie na wynajem, bo jest w zbyt dobrej okolicy aby je sprzedawać, a dom za kilka lat i tak kupimy.
@imateapot: poważny biznesmen, przedsiębiorca, zarobas, a zadaje się z robakami co w Warszawie dają się dymać w korpo za 5-6k brutto xD
Smoka nie chcecie też kupić? Pasowałby do twojej bajki
https://lezajsk.praca.gov.pl/oferty-pracy
np. HODOWCA ZWIERZĄT FUTERKOWYCH
Wynagrodzenie brutto:od 2 600 PLN
Netto wychodzi gdzieś 1 920,62
Zobacz więcej: https://poradnikprzedsiebiorcy.pl/kalkulator-wynagrodzen
@ZaplutyKarzelReakcji w sumie gdybym pewne rzeczy które wiem teraz wiedział powiedzmy 5 lat temu, to by to trochę inaczej wyglądało. Nie wchodząc w szczegóły życie czasami bywa trochę bardziej przewrotne i skomplikowane
źródło: comment_1595098899w5l9vmbDKgFAhvVFZOZ2F2.jpg
Pobierz