Hej, pomożecie? Ojciec chciałby kupić jakiegoś poleasingowego laptopa do internetu, YouTube itd. Jest jeden problem, bo chce na to przeznaczyć 500 zł. Kwota nie porywa, ale nie chciałbym, żeby kupił jakiś badziew i postanowiłem mu coś poszukać.
Przejrzałem już amso, rnew, netman, comtrade, polbit, device, precio i at-outlet. Na tej ostatniej stronie był największy wybór do takiej kwoty, ale wszystko na core 2 duo. Ja na takich sprzętach się nie znam, ale chyba ten procesor już jest wiekowy?
Jest szansa dostać gdzieś jakiegoś laptopa chociaż na i3? Może być bez systemu, dysk raczej zmienię na SSD, bo na HDD będzie katorga. Szukałem do klasy A-.
Tylko pytanie czy do takiej kwoty nie lepiej zostać na przeglądaniu internetu w telefonie? Moim zdaniem to za mało na laptopa, ale ciężko mi go będzie przekonać, że to zły pomysł. A może to ja się mylę i jednak jest coś ciekawego w ten cenie?
#pracbaza #polska #praca #zalesie Moja rodzicielka wiedząc, że szukam pracy postanowiła dać mi świetną radę. W zeszłym tygodniu: Idź do policji! Mówię: nie, nie nadaję się na to. Wiem to. Ojciec w tle: TO DO CZEGO SIĘ NADAJESZ.
Hej, pomożecie? Ojciec chciałby kupić jakiegoś poleasingowego laptopa do internetu, YouTube itd. Jest jeden problem, bo chce na to przeznaczyć 500 zł.
Kwota nie porywa, ale nie chciałbym, żeby kupił jakiś badziew i postanowiłem mu coś poszukać.
Przejrzałem już amso, rnew, netman, comtrade, polbit, device, precio i at-outlet. Na tej ostatniej stronie był największy wybór do takiej kwoty, ale wszystko na core 2 duo.
Ja na takich sprzętach się nie znam, ale chyba ten procesor już jest wiekowy?
Jest szansa dostać gdzieś jakiegoś laptopa chociaż na i3? Może być bez systemu, dysk raczej zmienię na SSD, bo na HDD będzie katorga.
Szukałem do klasy A-.
Tylko pytanie czy do takiej kwoty nie lepiej zostać na przeglądaniu internetu w telefonie?
Moim zdaniem to za mało na laptopa, ale ciężko mi go będzie przekonać, że to zły pomysł. A może to ja się mylę i jednak jest coś ciekawego w ten cenie?
Większość niedostępna niestety, najtańsze powyżej 600 zł
Trzymajmy się kwoty, bo dokładać do budżetu można w nieskończoność ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Co w ogóle w tej cenie jest godnego zainteresowania? Jakichś konkretnych modeli szukać?
@PanDanda: tu masz modele, szukaj na allegro, olx, grupkach fejsbookowych i dziale z ogłoszenia na nhl.pl:
https://polecanelaptopy.blogspot.com/2020/07/jaki-laptop-do-500-zl-lipiec-2020.html
https://www.morele.net/laptop-hp-elitebook-820-g1-i5-4200u-8gb-120gb-ssd-win-10-pro-coa-4142082/
mozesz wziac na 14 dni, potem zawsze oddac
kupowalem siostrzencowi, cos pieknego a cena to okolo 250 zl