Aktywne Wpisy

raul7788 +300

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam problem z #seks w nowym związku. Jesteśmy razem od 4 miesięcy. Rozmawialiśmy, żeby zacząć już współżycie. Problem jest taki, że jak rozmawiamy, to ona mówi, że ona chce uprawiać seks, ale ja nie inicjuję. Ja z kolei uważam, że po niej nie widać, że w ogóle chce seksu i nic nie inicjuje. Tak jej powiedziałem. W ten sposób tak sobie rozmawiamy, że oboje chcemy, ale nic się nie
Mam problem z #seks w nowym związku. Jesteśmy razem od 4 miesięcy. Rozmawialiśmy, żeby zacząć już współżycie. Problem jest taki, że jak rozmawiamy, to ona mówi, że ona chce uprawiać seks, ale ja nie inicjuję. Ja z kolei uważam, że po niej nie widać, że w ogóle chce seksu i nic nie inicjuje. Tak jej powiedziałem. W ten sposób tak sobie rozmawiamy, że oboje chcemy, ale nic się nie

Przed PiS em i Dudą kolejna fala epidemii, kryzys finansowy, gospodarczy i bankowy. Wiemy już że planu i kasy nie mają, więc tylko szczęście im może pomóc.
Także uważam, że znów trzeba Polaczkom wskazać nowego wroga. Pomyślmy hmm Żydzi? niee Niemcy? już przewalkowany temat, o wiem UE. Tak UE więc zrobią referendum na wiosnę/lato przyszłego roku o wyjście i rozpoczęcie Polexitu. Kasy już i tak nie otrzyamamy, chyba, że kaczafi nagle zacznie szanować prawo. Także no jak się skompromitować na arenie europejskiej? już wiemy.
#4konserwy #neuropa #polityka #polska #bekazpisu
@GrochenMochen: te rojenia to jest właśnie objaw kaca, ale w innym sztabie.
Komentarz usunięty przez autora
- PiS srało wszystkim przeciwnikom na głowę przez 5 ostatnich lat
- Z ekranu TVP lały się takie ilości ścieków, że awaria w Warszawie to przy nich nic
- Strajk w Policji, Pielęgniarek, Lekarzy rezydentów, Nauczycieli - osrali ich równo
- Prezydent marionetka, rząd marionetka rządzony przez człowieka bez rodziny, bez konta w banku (oficjalnie), bez jakiejkolwiek ambicji
-
@LegoBatmanRules: oby ;)