Nidziela wieczur, koniec urlopu i humor i tak gituwa. To se porobie #heheszki z #f1
Po wyścigu pod prysznicem Mercedesa bylo slychać donośny śpiew Hamiltona. Było to mniej więcej tak: P1 for black bamboo Give me some shampoo I knew I will win this race Now I'm laughing about Max pace I'v got a bigest dick Botas is a little prick DAS is my new best friend My tires will always last to the end Lalalalalaalalalalalalala Black Power! Aaaaaaa!"
Max nucił tylko smutno : "Moja niebieska Honda, wolniejsza niż wygląda Zmów przegralem, choć bambusa wnet doganiałem".
Albonowi się nieco #!$%@?ło w którego Merca miał przypieprzyć i stwierdził, że rózowy w sumie też jest dobry, bo pewnie Hamilton kazał pomalować, by wspierać transów czy cuś... bywa. Meksyk musiał przez te urwane skrzydło #!$%@?ć ostrego Tacosa z nerwów. Pączek jak zawsze był chętny na pyszne jedzonko, więc też zabrał się na miasto. Perez tylko kontrolnie go zapytał: " - A Ty Pączek? W sumie to czemu Ty znowu żresz? Ciebie nie spotkało nic złego!" " - Żrem bo Ty żresz, Tata mówił, że mam Cię naśladować. OmOmOm." Perez pozostawił to bez komentarza...
W garażu Ferrari w sumie to nic nie śpiewali... W tle leciał cichutko głos Cugowskiego śpiewajacy "Znowu w zyciu mi nie wyszło..." Mattia i Cherles siedzieli koło siebie i patrzyli tępym wzrokiem w przestrzeń, nie cedząc nawet slowa. Na to "JEB !"drzwiami i razem z framugą wchodzi Vettel. Rzucając z pogardą L4 na stół krzyczy do Binotto (tu cytat); "Tak sie #!$%@? dłużej nie da robić w tym januszeksie #!$%@?. Ja tu sobie rękawy wyrywam a jakiś małolat wszystko psuje! Tak naprawdę nigdy Was nie kochałem! - #!$%@? nie robię!" Wyszedł trzaskając drzwiami "JEB!". Binotto tylko wzruszył bezradnie ramionami. Ciszę znów przerwał Leclerc, który powiedział szefowi, że Ferrari to już jego DNA i "Grande Strategia" to jego motto życiowe, dlatego się #!$%@?ł w Vettela. W imię zasad...! Nie wiadomo tylko jakich. Binotto poklepał go po ramieniu i cicho wzdechnął.
Ocon po wycofaniu z wyścigu, jeszcze siedząc w bolidzie, zadzwonił do centrali marki we Francji i powiedział, że mają natychmiast zmienić znaczek, bo z lewarkiem na masce to ssięnie da jeździć i że jego kolega bambus też tak uważa a w dodatku mówi, że biały lewarek jest rasistowski. Nieoficjalnie wiadomo, że pod naciskami 6-krotnego mistrza świata, Renault od następnego GP będzie malowało lewarek na czerwono, bo to nie jest rasistowskie a jeszcze Kubica w 2010 mówił, że czerwone to przecież szybsze i może nie zdąży się #!$%@?ć bo będzie już na mecie.
Godna uwagi jest też nowa strategia McLarena, by Norris dostawał cały czas zapętlone czity na radio: "Nieskonczone opony - wpisz: zielony + kólko + strzałka w lewo + strzałka w górę + czerwony + brązowy + F8 + Enter God Mode - wpisz: czerwony + strzalka w górę + żółty...." No i dzieki temu wyjaśnił nam Pączusia i Riccardo na sam koniec.
Nasz kochany Kimi #!$%@?ł w trakcie jazdy duży popcorn, bo dorzucali do LPG na Orlenie i przyglądał się wszystkiemu z tylu, tak na spokojnie. Magnussen go tylko wkurzał, bo wszystko zaslaniał chad jeden, to se go wyprzedzil. Tak na luzie. Bez spinki.
Po wyścigu pod prysznicem Mercedesa bylo slychać donośny śpiew Hamiltona. Było to mniej więcej tak:
P1 for black bamboo
Give me some shampoo
I knew I will win this race
Now I'm laughing about Max pace
I'v got a bigest dick
Botas is a little prick
DAS is my new best friend
My tires will always last to the end
Lalalalalaalalalalalalala
Black Power! Aaaaaaa!"
Max nucił tylko smutno :
"Moja niebieska Honda, wolniejsza niż wygląda
Zmów przegralem, choć bambusa wnet doganiałem".
Albonowi się nieco #!$%@?ło w którego Merca miał przypieprzyć i stwierdził, że rózowy w sumie też jest dobry, bo pewnie Hamilton kazał pomalować, by wspierać transów czy cuś... bywa.
Meksyk musiał przez te urwane skrzydło #!$%@?ć ostrego Tacosa z nerwów. Pączek jak zawsze był chętny na pyszne jedzonko, więc też zabrał się na miasto.
Perez tylko kontrolnie go zapytał:
" - A Ty Pączek? W sumie to czemu Ty znowu żresz? Ciebie nie spotkało nic złego!"
" - Żrem bo Ty żresz, Tata mówił, że mam Cię naśladować. OmOmOm."
Perez pozostawił to bez komentarza...
W garażu Ferrari w sumie to nic nie śpiewali... W tle leciał cichutko głos Cugowskiego śpiewajacy "Znowu w zyciu mi nie wyszło..."
Mattia i Cherles siedzieli koło siebie i patrzyli tępym wzrokiem w przestrzeń, nie cedząc nawet slowa.
Na to "JEB !"drzwiami i razem z framugą wchodzi Vettel. Rzucając z pogardą L4 na stół krzyczy do Binotto (tu cytat); "Tak sie #!$%@? dłużej nie da robić w tym januszeksie #!$%@?. Ja tu sobie rękawy wyrywam a jakiś małolat wszystko psuje! Tak naprawdę nigdy Was nie kochałem! - #!$%@? nie robię!" Wyszedł trzaskając drzwiami "JEB!". Binotto tylko wzruszył bezradnie ramionami. Ciszę znów przerwał Leclerc, który powiedział szefowi, że Ferrari to już jego DNA i "Grande Strategia" to jego motto życiowe, dlatego się #!$%@?ł w Vettela. W imię zasad...! Nie wiadomo tylko jakich. Binotto poklepał go po ramieniu i cicho wzdechnął.
Ocon po wycofaniu z wyścigu, jeszcze siedząc w bolidzie, zadzwonił do centrali marki we Francji i powiedział, że mają natychmiast zmienić znaczek, bo z lewarkiem na masce to ssięnie da jeździć i że jego kolega bambus też tak uważa a w dodatku mówi, że biały lewarek jest rasistowski. Nieoficjalnie wiadomo, że pod naciskami 6-krotnego mistrza świata, Renault od następnego GP będzie malowało lewarek na czerwono, bo to nie jest rasistowskie a jeszcze Kubica w 2010 mówił, że czerwone to przecież szybsze i może nie zdąży się #!$%@?ć bo będzie już na mecie.
Godna uwagi jest też nowa strategia McLarena, by Norris dostawał cały czas zapętlone czity na radio:
"Nieskonczone opony - wpisz: zielony + kólko + strzałka w lewo + strzałka w górę + czerwony + brązowy + F8 + Enter
God Mode - wpisz: czerwony + strzalka w górę + żółty...."
No i dzieki temu wyjaśnił nam Pączusia i Riccardo na sam koniec.
Nasz kochany Kimi #!$%@?ł w trakcie jazdy duży popcorn, bo dorzucali do LPG na Orlenie i przyglądał się wszystkiemu z tylu, tak na spokojnie. Magnussen go tylko wkurzał, bo wszystko zaslaniał chad jeden, to se go wyprzedzil. Tak na luzie. Bez spinki.
#gownwopis #f1 #heheszki #beka
* The biggest dick
* Charles
* westchnął