Wpis z mikrobloga

Nidziela wieczur, koniec urlopu i humor i tak gituwa. To se porobie #heheszki z #f1

Po wyścigu pod prysznicem Mercedesa bylo slychać donośny śpiew Hamiltona. Było to mniej więcej tak:
P1 for black bamboo
Give me some shampoo
I knew I will win this race
Now I'm laughing about Max pace
I'v got a bigest dick
Botas is a little prick
DAS is my new best friend
My tires will always last to the end
Lalalalalaalalalalalalala
Black Power! Aaaaaaa!"

Max nucił tylko smutno :
"Moja niebieska Honda, wolniejsza niż wygląda
Zmów przegralem, choć bambusa wnet doganiałem".

Albonowi się nieco #!$%@?ło w którego Merca miał przypieprzyć i stwierdził, że rózowy w sumie też jest dobry, bo pewnie Hamilton kazał pomalować, by wspierać transów czy cuś... bywa.
Meksyk musiał przez te urwane skrzydło #!$%@?ć ostrego Tacosa z nerwów. Pączek jak zawsze był chętny na pyszne jedzonko, więc też zabrał się na miasto.
Perez tylko kontrolnie go zapytał:
" - A Ty Pączek? W sumie to czemu Ty znowu żresz? Ciebie nie spotkało nic złego!"
" - Żrem bo Ty żresz, Tata mówił, że mam Cię naśladować. OmOmOm."
Perez pozostawił to bez komentarza...

W garażu Ferrari w sumie to nic nie śpiewali... W tle leciał cichutko głos Cugowskiego śpiewajacy "Znowu w zyciu mi nie wyszło..."
Mattia i Cherles siedzieli koło siebie i patrzyli tępym wzrokiem w przestrzeń, nie cedząc nawet slowa.
Na to "JEB !"drzwiami i razem z framugą wchodzi Vettel. Rzucając z pogardą L4 na stół krzyczy do Binotto (tu cytat); "Tak sie #!$%@? dłużej nie da robić w tym januszeksie #!$%@?. Ja tu sobie rękawy wyrywam a jakiś małolat wszystko psuje! Tak naprawdę nigdy Was nie kochałem! - #!$%@? nie robię!" Wyszedł trzaskając drzwiami "JEB!". Binotto tylko wzruszył bezradnie ramionami. Ciszę znów przerwał Leclerc, który powiedział szefowi, że Ferrari to już jego DNA i "Grande Strategia" to jego motto życiowe, dlatego się #!$%@?ł w Vettela. W imię zasad...! Nie wiadomo tylko jakich. Binotto poklepał go po ramieniu i cicho wzdechnął.

Ocon po wycofaniu z wyścigu, jeszcze siedząc w bolidzie, zadzwonił do centrali marki we Francji i powiedział, że mają natychmiast zmienić znaczek, bo z lewarkiem na masce to ssięnie da jeździć i że jego kolega bambus też tak uważa a w dodatku mówi, że biały lewarek jest rasistowski. Nieoficjalnie wiadomo, że pod naciskami 6-krotnego mistrza świata, Renault od następnego GP będzie malowało lewarek na czerwono, bo to nie jest rasistowskie a jeszcze Kubica w 2010 mówił, że czerwone to przecież szybsze i może nie zdąży się #!$%@?ć bo będzie już na mecie.

Godna uwagi jest też nowa strategia McLarena, by Norris dostawał cały czas zapętlone czity na radio:
"Nieskonczone opony - wpisz: zielony + kólko + strzałka w lewo + strzałka w górę + czerwony + brązowy + F8 + Enter
God Mode - wpisz: czerwony + strzalka w górę + żółty...."
No i dzieki temu wyjaśnił nam Pączusia i Riccardo na sam koniec.

Nasz kochany Kimi #!$%@?ł w trakcie jazdy duży popcorn, bo dorzucali do LPG na Orlenie i przyglądał się wszystkiemu z tylu, tak na spokojnie. Magnussen go tylko wkurzał, bo wszystko zaslaniał chad jeden, to se go wyprzedzil. Tak na luzie. Bez spinki.

#gownwopis #f1 #heheszki #beka
Pobierz ChickenDriver - Nidziela wieczur, koniec urlopu i humor i tak gituwa. To se porobie #...
źródło: comment_1594589020stSTj0AsqsipD1xeMyZ7kQ.jpg
  • 3