Aktywne Wpisy

✨️ Jak zrozumieć plany kobiety na przyszłość? Ⓘ
Jak rozumieć słowa kobiety - "może za kilka miesięcy spróbujemy ponownie". ?
Ja mam 36 lat, ona 33. Byliśmy ze sobą prawie rok czasu, jednak postanowiła zakończyć naszą relację na chwilę obecną. Motywowała to innymi pragnieniami, innymi celami natomiast nie zamknęła furtki ostatecznie. Mamy normalny kontakt, czy to telefoniczny czy sms, spotykamy się czasem na mieście. Nie zamknęła furtki całkowicie natomiast ciągle podkreśla na chwilę
Jak rozumieć słowa kobiety - "może za kilka miesięcy spróbujemy ponownie". ?
Ja mam 36 lat, ona 33. Byliśmy ze sobą prawie rok czasu, jednak postanowiła zakończyć naszą relację na chwilę obecną. Motywowała to innymi pragnieniami, innymi celami natomiast nie zamknęła furtki ostatecznie. Mamy normalny kontakt, czy to telefoniczny czy sms, spotykamy się czasem na mieście. Nie zamknęła furtki całkowicie natomiast ciągle podkreśla na chwilę

źródło: temp_file5193344991769682066
Pobierz

@Plecakofil: To, co będzie cichsze.
@emitar: Nope.
@emitar: Bo nawet jeśli dzisiaj nie wszystko obsługuje 4k, to sprzęt ma być jakkolwiek przyszłościowy i wolę dołożyć do 4k.
U siebie mam 120' na kitajcowym rzutniku FH. Na razie nie planuję zmian, ale jakbym brał dzisiaj coś nowego to 4k nie było by czymś czego wymagam. Skupiłbym się na tym co pisał @ConanLibrarian i na jasności. Ten mój (vivibright f30), niby jest
@emitar: Wspominał o ekranie, więc tu winien mieć handikap.:-)
U siebie oglądam z ok 2,5m co daje ~118"