Wpis z mikrobloga

@Surrealizm: Krzysztof Berliński, polecam z własnego doświadczenia. Młody, sympatyczny i zaangażowany w swoją pracę i dobro pacjenta.

@schreder: Widzę, że nie tylko ja nie byłem zadowolony z wizyty u niego ( ͡° ͜ʖ ͡°) Tragedia, wpadłem do niego z wynikiem MRI. Nawet nie spojrzał na wyniki bo "Pan jest młody, nie ma co się tym przejmować", nie przyjrzał się dobrze mojej sprawie, coś tam
  • Odpowiedz
@Surrealizm: Raczej nie, info ze ZnanyLekarz.pl:

Jestem specjalistą Ortopedii i Traumatologii Narządu Ruchu. Pracuję w Artro-Klinice Bieniecki w Olsztynie oraz w Centrum Medycznym Polmed. Zajmuję się:

- leczeniem schorzeń narządu ruchu w pełnym zakresie ze szczególnym uwzględnieniem stawu kolanowego i barkowego,
- wykonuję artroskopię stawu kolanowego w pełnym zakresie w tym zabiegi rekonstrukcyjne,
- wykonuję artroskopię stawu barkowego (dekompresja podbarkowa, leczenie niestabilności, naprawa uszkodzeń
  • Odpowiedz
@qqwwee: U mnie w biurze również niezadowoleni. Dobrze, że byłem z pakietu medycznego z firmy, bo jakbym zapłacił 150-200zł to by mnie coś strzeliło.

Polecam Berlińskiego (zapomniałem nazwiska ale mi przypomniałeś). Co prawda ja konsultacje miałem tylko ale się wydaje być ogarnięty.
  • Odpowiedz