Aktywne Wpisy

mk321 +5

Dobry_Gospodarz +263
Patrzę z okna na rzekę. Z budynku który był zalany do drugiego piętra w 97. Na szczęście jestem na trzecim.
To nie #wroclaw tylko mała mieścina blisko czeskiej granicy. Lokalsi cały czas na telefonach, samochody poprzestawiane na parkingi na wzgórzach, z dala od rzeki.
Jeśli gdzieś będzie sytuacja krytyczna będą po mnie dzwonić i pojadę pomóc, trzymajcie kciuki żebym ja nie musiał dzwonić, że pomoc potrzebna jest u mnie
#
To nie #wroclaw tylko mała mieścina blisko czeskiej granicy. Lokalsi cały czas na telefonach, samochody poprzestawiane na parkingi na wzgórzach, z dala od rzeki.
Jeśli gdzieś będzie sytuacja krytyczna będą po mnie dzwonić i pojadę pomóc, trzymajcie kciuki żebym ja nie musiał dzwonić, że pomoc potrzebna jest u mnie
#
@schreder: Widzę, że nie tylko ja nie byłem zadowolony z wizyty u niego ( ͡° ͜ʖ ͡°) Tragedia, wpadłem do niego z wynikiem MRI. Nawet nie spojrzał na wyniki bo "Pan jest młody, nie ma co się tym przejmować", nie przyjrzał się dobrze mojej sprawie, coś tam
- leczeniem schorzeń narządu ruchu w pełnym zakresie ze szczególnym uwzględnieniem stawu kolanowego i barkowego,
- wykonuję artroskopię stawu kolanowego w pełnym zakresie w tym zabiegi rekonstrukcyjne,
- wykonuję artroskopię stawu barkowego (dekompresja podbarkowa, leczenie niestabilności, naprawa uszkodzeń
Polecam Berlińskiego (zapomniałem nazwiska ale mi przypomniałeś). Co prawda ja konsultacje miałem tylko ale się wydaje być ogarnięty.