Aktywne Wpisy

vieniasn +101
zakup erfajera był genialny
teraz nawet nie muszę chodzić po bułki codziennie tylko idę raz na jakiś czas kupić ich kilkanaście i zamrażam
rano wyjmuję z zamrażarki a potem wystarczy wsadzić na 5 minut w temperaturze 130°C i nówka cewka bułki powstają bez wychodzenia do sklepu no ludzie kochani
teraz nawet nie muszę chodzić po bułki codziennie tylko idę raz na jakiś czas kupić ich kilkanaście i zamrażam
rano wyjmuję z zamrażarki a potem wystarczy wsadzić na 5 minut w temperaturze 130°C i nówka cewka bułki powstają bez wychodzenia do sklepu no ludzie kochani

Niebadzsmokiem +353
We wczorajszej #debata podobało mi się podsumowanie katastru od 3 mieszkania przez #biejat, że tym co martwią się o mieszkania po babci przypominam, że babcie ma się dwie, a nie dwanaście.
#nieruchomosci
#nieruchomosci

Lecz ja sobie myślę że może to okazać się małym problemem dla Androidów. Do i tak bardzo już dobrego iOS dodano funkcje konkurencji, funkcje których dotychczasowy brak najczęściej wymieniano jako wady jabłkowego systemu. Połączmy ten fakt z przyjazną wyceną podstawowych iPhone i iPad...
Entuzjaści otwartości może nie ruszą tłumnie do iSpot ale ci wahający się lub mniej wymagający? Będzie mocne uderzenie ze strony Apple
( ͡~ ͜ʖ ͡°)
#apple #iphone #telefony #smartfon #technologia
źródło: comment_1593889567cAtiBBVSRLP8etEzB3xJoT.jpg
Pobierzźródło: comment_1593892085N66wQXHXF0Ftgpcokk3GVw.jpg
Pobierzoczywiście jesteś właścicielem tego wątku i możesz tu wszystkich doprowadzać do porządku, więc czyń swoją powinność.
@L3gion: Dodano tylko niektóre i to po latach kiedy już mało ludzi ich używa. Wciąż dużo brakuje, a właściwie wszystko co oferuje iOS masz też w Androidzie. Poza tym jednak cena znacząco wyższa.
Pewnie kwestia przyzwyczajenia. Co kto lubi. Mi w iOS przeszkadza sposób pracy z plikami (sandbox aplikacji)
@MrXavery: No jednak nie: Samsung 5200 zł, iPhone 7200 zł, więc prawie 40% drożej. Chyba, że chodzi o Folda, ale porównywalnego Apple nie oferuje, a nawet wtedy Samsung Fold jest trochę tańszy.
@MrXavery: Gratulacje, wybrałeś najdroższą możliwą ofertę jaką znalazłem. Normalnie można go kupić od 5000 zł.
Ty tez wybrałeś najdroższa opcje wiec xD
@MrXavery: Nie sądzę.
https://www.ceneo.pl/85618371
Choć rzeczywiście są tańsze w innych kolorach i na to nie zerknąłem. Różnica to 200 zł i ten jest chyba najtańszy za 7000 zł (chyba jakaś promocja?).
https://www.ceneo.pl/85618336
Samsungi S20 ultra też są tańsze w innych kolorach (też brałem pod uwagę najdroższy model w najniższej cenie jak przy Apple) i na nie też nie zerknąłem. Tu jest za 4800 zł taki sam model w
Na ceneo, różnica miedzy samsung s20 ultra 128 a iphone 11 pro max 64 to 200 zł