Aktywne Wpisy
Rittel +244
W ogłoszeniu sprzedaży domków pod Warszawą deweloper ustawił sobie nazwę użytkownika domyjakmarzenie.pl. Sprawdziłem domenę, była wolna, kupiłem, ustawiłem przekierowanie w jedyne słuszne miejsce ( ͡º ͜ʖ͡º) https://domyjakmarzenie.pl
#nieruchomosci
#nieruchomosci
Jeśli ktoś po tych słowach nadal chce oddać nieważny głos lub w ogóle nie pójdzie na wybory, niech wie, że dokłada własną cegiełkę do zniszczenia demokracji w Polsce.
Brak sprzeciwu = przyzwolenie.
#polityka #polska #tvpis #bekazprawakow #bekazlewactwa #bekazpisu #4konserwy #neuropa #pis #wybory
@skizo: Ale pisowski szczekaczu, nijak nie odniosłeś się do tego co napisałem. Co ma do tematu HGW? Poza tym, że to za jej kadencji przestano zrzucać ścieki bezpośrednio do Wisły. Lechowi Kaczyńskiemu zarzucasz sranie do Wisły, antypolaku?! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czy Duda obrońca pedofili
Komentarz usunięty przez moderatora
@skizo: W sensie zablokowałeś mnie, bo dotarło do ciebie, że bycie rzecznikiem partii nieudaczników i kłamców oraz ich kandydata na prezydenta, który ułaskawia pedofila to zadanie niewdzięczne i zasadniczo niewykonalne?
To zmień pracę zamiast płakać, trollu.
@Poro6niec: W dupie mam klasę robotniczą, jeśli muszę ją utrzymywać z moich podatków. A tak jest teraz.
@Poro6niec: I wzrost podatków także. Powrócę do obietnic Dudy z 2015 roku - jak tam obniżka VATu? Jak tam podwyżka kwoty wolnej od podatku? Tak
Aha no i co do ścieków w Warszawie, na Podkarpaciu od lat rządzi PiS więc jakim cudem tam znowu woda wylała? Dlaczego PiS niczego tam nie zrobił poza dymaniem nastolatek?
Czy zdajesz sobie sprawę, że już to przerabialismy?
@Poro6niec: Typie, idź wygłoś coś takiego swoim kolegom konfederatom, z którymi sympatyzujesz. Rozniosą cię w kolka minut oszołomie. Jakie będzie twoje następne przebranie, anarcho-kapitlaizm?
Komentarz usunięty przez autora
Podobnie jak Ty nie posiadam kręgosłupa moralnego ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Poro6niec: Polska klasa robotnicza nie zasługuje na wstawienie się za nią.
Zamiast walczyć o prawa pracownicze, poprawienie warunków umów, BHP, zgłaszanie niesprawiedliwości to wolą walczyć z wymyślonym "zagrożeniem LGBT" i ateizmem.
Polskie wsie powinno się złapać za mordę i za nią targać, skoro nie chcą wolności
Obecny wybór nie jest może idealny, ale masz wpływ na to czy będziesz żył w demokratycznym kraju czy w dyktaturze.
Obrażenie się nic tu nie da. Jeśli chodzi o szukanie alternatyw to w przyszłych wyborach możesz przecież zagłosować na kogo będziesz chciał. Dużo ludzi nie zauważa tego, że im większą
demokracja to system, gdzie jakaś mniejszość zawsze jest pokrzywdzona, z definicji. jedyna moralna alternatywa to legalizacja secesji i polska rozbita na miliony liberlandów.
@Poro6niec: Szczegolnie widac jak sie troszczy podczas koronawirusa xD Ludzie czekali po 3msc na postojowe bo budzet spiety na trytytki nie wyrabia. Sam czekalem 1.5msc na pseudo pozyczke z PUP, na odroczenie ZUS sie nie zalapalem i gdybym byl serio zatrudniajacym ludzi to bym poszedl z