Aktywne Wpisy
djtartini1 +189
W całej dyskusji o #onlyfans pomijamy ważny aspekt #finanse a mianowicie to, że top onlyfansiar ma większość wielkich wpłat od 1-3 podmiotów. To może być dofinansowanie przez samą platformę jako promocja do naganiania nowych dziewczyn lub, co bardziej prawdopodobne- sposób na pranie brudnych pieniędzy.
Wrrronika +59
Jeśli ktoś po tych słowach nadal chce oddać nieważny głos lub w ogóle nie pójdzie na wybory, niech wie, że dokłada własną cegiełkę do zniszczenia demokracji w Polsce.
Brak sprzeciwu = przyzwolenie.
#polityka #polska #tvpis #bekazprawakow #bekazlewactwa #bekazpisu #4konserwy #neuropa #pis #wybory
Komentarz usunięty przez autora
Z tym, że pensje wzrosły, to nawet nie będę dyskutował, bo i tak się za dużo rozpisałem jak na odpowiedź do płatnego trolla pisu.
Jako przedsiębiorca, jest to dla mnie przerażajace co PiS planuje, a dla ogółu społeczeństwa wazniejsze jest, żeby prywaciarzom ułatwić życie niż robotnikom.
Wolę kraj sterowany centralnie, gdzie władza troszczy się o klasę robotniczą, niż dyktat zgniłego kapitalizmu, który poprzez swoich krawaciarzy i molochy korporacyjne, zniewala społeczeństwo.
A ok, wybacz, może jednak nie jesteś płatnym trollem Pisu, a po prostu neokomunistą. W sumie nie wiem co gorsze :P
@skizo: Jak długo będziesz powtarzać te brednie, że to prezydent miasta odpowiada za awarię infrastruktury?
To już prędzej obrońca p-------w Duda odpowiada za powódź na Podkarpaciu, bo jego (i twoi) pisowcy kumple obcięli fundusze na infrastrukturę przeciwpowodziową.
Pisowcy tam to tylko małolaty dmuchają, świętojebliwi hipokryci. Pozdrowienia dla Kuchcińskiego ( ͡° ͜ʖ ͡