Aktywne Wpisy

dudi-dudi +1279
Wielka afera, bo różową za kolano złapałem w aucie.
Jedziemy sobie spokojnie z różową tam gdzie ona chce, więc prowadzę i złapałem ją za udo, kolano dla rozluźnienia atmosfery. A ta krzyki wrzaski, co ja wyrabiam, wysiadaj.
Kazała mi się przesiąść i że wracamy do WORDu i nie zdałem ¯_(ツ)_/¯
Może następnym razem pójdzie lepiej (。◕‿‿◕。)
#logikarozowychpaskow
Jedziemy sobie spokojnie z różową tam gdzie ona chce, więc prowadzę i złapałem ją za udo, kolano dla rozluźnienia atmosfery. A ta krzyki wrzaski, co ja wyrabiam, wysiadaj.
Kazała mi się przesiąść i że wracamy do WORDu i nie zdałem ¯_(ツ)_/¯
Może następnym razem pójdzie lepiej (。◕‿‿◕。)
#logikarozowychpaskow

MLeko29 +284
Dzień dobry
źródło: 1000057259
Pobierz

Tfw piszesz takie rzeczy kiedy globalny kapitalizm dosłownie r----------ł planetę i zostało nam jakieś 30 lat XD
Ale fikołek. Ban ci się skończył że nagle wróciłęś? Nie zaśmiecaj tagu.
@JebawczanRysionu nie przypominam sobie by za PRLu każdy produkt był oklejony plastikiem
źródło: comment_1593761815EjY5LebXrmZTnGqF5IgiQv.jpg
PobierzAlso - patrz chociażby na konfederaków. ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1593763170zwiaVn331REs2YAQGO3AMu.jpg
PobierzWbij tu http://www.globalcarbonatlas.org/en/CO2-emissions
Odpal sobie tony CO2 na osobę i porównaj okres PRL z tym niszczącym planete kapitalizmem a potem się zastanów nad wydajnością twojego ustroju i produkcji w tym czasie.
Ekologia to nie tylko emisje w latach powojennych, gdzie technologia jądrowa dopiero zaczynała raczkować w Rosji Radzieckiej ( ͡~ ͜ʖ ͡°) pamiętajmy o morzu plastiku w kapitalistycznych Indiach, oraz o korporacjach takich jak Coca-Cola które z owego opakowania nie chcą zrezygnować. Pamiętajmy także o wycince lasów w Brazylii, gdzie władze ma Bolsonaro
Ciekawe czemu akurat są na nim żołnierze Wehrmachtu, ciekawe ciekawe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@rzuberbozy: