Aktywne Wpisy

czy jesteś szczęśliwy/a
czy jesteś szczęśliwy/a
- tak 31.9% (22)
- nie 44.9% (31)
- bez zdania 23.2% (16)
synadama +9
#takaprawda #zwiazki
Decyzja o związaniu się na poważnie z kobietą używaną, nieczystą jest największym samoponiżeniem jakie może sobie zafundować mężczyzna.
Decyzja o związaniu się na poważnie z kobietą używaną, nieczystą jest największym samoponiżeniem jakie może sobie zafundować mężczyzna.
źródło: temp_file6507458769157325637
Pobierz

Ma ktoś numer do jakiegoś pośrednika co się długo nie czeka?
Wysłałem kilka cv na stronie Europa Jobs ale bez odezwu.
Wbrew mojemu wyglądowi [zakola] fajny ze mnie chłoptaś. Jestem niekarany i grzeczny. Waże 105kg i pracy fizycznej się nie boje. Na poprzednie posty proszę nie patrzyć. Moderacja mnie zirytowała przeokrutnie
#praca
#emigracja
#holandia
#belgia
Na poczatku bys musial jednak z agencyjnego przyjezdzac 120km w jedna strone ale jak uznamy ze jestes spoko to moj znajomy ma jeden pokoj na wynajem
Mam umowę na okres próbny od 02.06.2020
Do 31.08.2020
To się liczy jako 3 miesiące czy jako więcej niż 2 tygodnie
Bo nie wiem czy mam 1 tydzień wypowiedzenia czy 2.
Chociaż jeden mirek mówił, że to tak nie działa.
Dzwoń po agencjach co mają oferty w UK i żyj k---a jak człowiek. Mach chyba ciągle szuka do magazynu w Sheffield. Nie trzeba mieć układów, dojeżdżać 120km, ani liczyć
Podbijam. Bardzo mi zalezy na pracy zwlaszcza ze 3 miesiace przez covida spedzilem w domu.
Gosc mi migał się od powiedzenia ile to jest netto. Więc wiem, że to jakieś skręty. No i mowi o jakiś 39% dochodowego. To wychodzi w takim razie 6 euro netto. Przecież to jakiś k---a cyrk. Tyle to ja w PL mam, to na ciul mam jechac za granice.
Komentarz usunięty przez moderatora