Mam problem z moim iPhone 11 PM. A mianowicie, 100% kondycji baterii na sofcie iOS 13.3.1 i zauważyłem że telefon gdy jest naładowany do tych 20-40% to spada bateria często po 2%, czyli telefon leży kilka minut na 30% i zazwyczaj spada po jednym albo wcale to tutaj w chwile potrafi spaść do tych 28% i tak za jakiś czas znowu. Czego to może być wina, softu czy dzwonić do nich bo coś z bateria?? Telefon nie jest jakoś mega katowany przezemnie. #iphone
@krakowski_obwarzanek: @Mateuszek7: A co daje taka aplikacja? W sensie wiem że wyskoczy mi tam % kondycji baterii no ale jest to wbudowane jednak w system. Wytrzymałość no nie trzyma źle choć sama bateria pozostawia troche do życzenia, jakieś wyjście i wejście w inną aplikacje, przełączenie, zdjęcie i już ucieka procent. W mojej s8 takiego czegoś nie zauważałem, a tym bardziej tych spadkow po 2% - obejmuje cos takiego gwarancja i
Czy tylko ja jestem uprzedzony don książek pisanych przez kobiety? Jeśli jest to fantasy to już niemal na 100% wiem ze książka mi się nie spodoba. #ksiazki
#iphone