Aktywne Wpisy

alxnr 0
Burrata - o co chodzi z tym fenomenem?Jeszcze rok temu nie słyszało się o niej tyle a teraz co drugi kulinarny blog wrzuca ten ser. Skąd się wzięła ta nagła popularność?
#jedzenie #gotowanie #jedzzwykopem #gotujzwykopem
#jedzenie #gotowanie #jedzzwykopem #gotujzwykopem

POPPO +1
Ludzie
Jedna rzecz mi się nie zgadza.
1. 13:15 - TVN prosi o wysłanie zdjęcia z dzisiejszą gazetą
2. 13:23 - w ciągu 8 minut, ktoś zdążył kupić gazetę, i zrobić zdjęcie
3. pokazano pieniądze, gazetę i paragon, ale godzina na nim to 11:38
Czyżby prowokacja? Może Suszek chciałby to sprawdzić? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wołam @Bitbay
#bitbay #tvn24 #telewizja #kryptowaluty #bitcoin #blockchaininfo
Spoko, można to zweryfikować :)
Na paragonie są dane które pewnie umożliwiły by identyfikację.
Jestem ciekaw kto wysłał SMS, bo przecież właściciela można sprawdzić, polskie numery wymagają rejestracji.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@mike_123 Mogłeś darować sobie reflinki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak ktos tutaj napisal, ten myk z ustawionym gosicem od lapowki to moze byc idealny dupochron
https://www.wykop.pl/link/5575681/comment/78910517/#comment-78910517
1. Typ kupuje gazetę o 11.38 i oczywiście zachowuje paragon, na którym jest o dziwo wyłącznie gazeta.
2. O 13.16 pytają go o zdjęcie gazety z kasą.
3. Typ znajduje paragon i gazetę i jeszcze odcina górną część paragonu w 7 minut. Niby po co ? - i tak działa poza prawem to co to zmienia że ktoś będzie wiedział gdzie kupił tą gazetę. Jeżeli by na paragonie
Faktem jest, że superwizjer już funkcjonuje od kilku lat ujawniając w tym czasie dużo afer, niby po co mieliby wyssać cokolwiek co było w materiale z dupy? Z drugiej strony mamy Suszka, którego każdy kolejny biznes to była wyjebka, więc jak dla mnie wniosek
@Kone1963: Potwierdzam Max 1h
Wiecie jaki jest ? Bardzo prosty.
Media tak działają. Tworzą materiał, tam jest głównie gadanie. Mało co pokazują. Wiecie, jak jest sam głos z dyktafony przy rozmowie o tej łapówce, to nie było tam żadnej kamery. No ale trzeba coś dać w tle a nie czarny ekran. Zawsze cos się musi dziać. Zwłaszcza w dokumencie gdzie
Nie powiedziano, że pokazywany SMS to właśnie ten prawdziwy, i pokazywany na tym samym urządzeniu w czasie rzeczywistym.