Wpis z mikrobloga

Ja #!$%@?, ten Spidersweb 4.0 u Pająka to jest jakiś żart. #!$%@? jak to wygląda? Przecież to jest dramat. Celowo to pomniejszyłem, żeby oddać całość, jako stronę możecie to sprawdzić sami. Normalnie jakbym był właścicielem tak wyglądającego serwisu to chyba bym się #!$%@?ął na drzewo, wygląda to jakby jakiś amator robił im css. Jak miałem 13 lat to lepiej moje strony wyglądały XDDD Co za żenada.
#spidersweb #technologia #internet
f.....u - Ja #!$%@?, ten Spidersweb 4.0 u Pająka to jest jakiś żart. #!$%@? jak to wy...

źródło: comment_15928637528kW8nYHtt3LTNpYwNBzgL7.jpg

Pobierz
  • 4
@frikuu: @kamil-wasniewski: @BlackNo1: Przeglądam to po latach teraz w ramach ciekawostki i whoa :D Tam się cała sekcja pojawiła "Kultura redaktora naczelnego" - jestem przekonany że to po to żeb zbić w wynikach wyszukiwania to co wyskakuje na tą fraze teraz :D Genialne xD

BTW oni zawsze pisali wszystko w stylu "wydaje mi się że..." i wywody niekompetentnego przypadkowego typa. Teraz widzę full tabloidowy styl i nawet o celebrytach
Saeglopur - @frikuu: @kamil-wasniewski: @BlackNo1: Przeglądam to po latach teraz w ra...

źródło: comment_15928686718CBntStPXqxBI2L5kq3zSs.jpg

Pobierz