Aktywne Wpisy

jmuhha +29
Dowiedziałam się, że koleżanka z klasy ma w leasingu nowa toyotę rav4 za 2400 zł mies ( ಠ_ಠ)
Godir17 +60
Nic tak nie poprawia humoru rano jak opisy starych sfrustrowanych polek po ścianie które lajkuja młodszego o kilka lat chłopa XDD
#p0lka #logikarozowychpaskow
#p0lka #logikarozowychpaskow
źródło: a
Pobierz
![Ewolucja języka polskiego na przykładzie 22 słów [ENG]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/ffb90a628ee2358701a082e9c135b7251c45688f5762562d3aa7d652046e9312,q80.jpg)

Cześć Mireczki i Mirabelki :) mam pytanie. Chcemy kupić szczeniaka owczarka niemieckiego, te są mocno narażone na dysplazję biodrową. Czy zdarzyło się Wam prosić właściciela hodowli o wykonanie prześwietlenia przed zakupem szczeniaka, żeby mieć pewność że jest zdrowy?
Resztę łokcie, barki, kręgosłup można robić po 9 miesiącu tak w celu kontrolnym lub czy można będzie od psa wymagać jakiś sportowych rzeczy.
Nie sądzę że dobry hodowca by poszedł na coś takiego. No bo dobry hodowca krzyżuje zdrowe od iluś
@mikaliq
Dzięki za info. Ogólnie obawiam się bo ciocia wzięła szczeniaka rottweilera z super hodowli, też psy miały być wolne od dysplazji, wszystkie badania i potwierdzenia, a okazało się że jest kiszka i pies się teraz męczy (╥﹏╥)
ale zgodzę się z tymi długowłosymi, mam wrażenie, że z każdym rokiem jest gorzej, jakiś totalny dramat.
Myślimy o szczeniaku z małej hodowli - vom Leirbagland.