@pandafix: przecież wiadomo że by go nie pokonał tak szybko @Urtah: skończyłem, wątpię że tak będzie i nareszcie wiem o co chodziło z porównaniem do Cella XD A sam design wygląda jakby Android 13 i Super Janemba mieli dziecko
@janushek: Chwila, czy skoro Vegeta posiada teraz umiejętność rozdzielania skradzionej energii, czy jak sam powiedział nawet fuzji, to czy czasami nie będzie wstanie rozdzielić Moro z 7-3?
Dziwny ten chapter szczerze mówiąc, ta nowa umiejętność Vegety w ogóle do mnie nie przemawia, a nowy wygląd Moro też bardzo mizerny porównując do jego oryginalnej formy która była według mnie naprawdę ekstra.
@janushek: @Slought: tak moze rozdzielic fuzje ale najpierw zeby to zrobic musi wielokrotnie poobijac moro73 a z tym moze byc problem, gdyz moro73 jest zbyt potezny i nie da sie uderzyc.
#dragonballsuper #dragonball
źródło: comment_1592492621C3E3ycfw8bKEv3eZXMOnsN.jpg
Pobierz@Urtah: skończyłem, wątpię że tak będzie i nareszcie wiem o co chodziło z porównaniem do Cella XD
A sam design wygląda jakby Android 13 i Super Janemba mieli dziecko
Dziwny ten chapter szczerze mówiąc, ta nowa umiejętność Vegety w ogóle do mnie nie przemawia, a nowy wygląd Moro też bardzo mizerny porównując do jego oryginalnej formy która była według mnie naprawdę ekstra.