Wpis z mikrobloga

• 0
@LadniePieknie nie mam, sam dużo czytałem na grupie na fb i tutaj na tagu, na początku lipca jest rocznica gry więc teraz tylko warto zbierać te pomarańczowe kamienie i nic nie wydawać aż do tego eventu.
  • Odpowiedz
@LadniePieknie: Chopie dawaj graj i ci na wszystko odpowiemy legancko. W skrócie - zbierasz kamienie za robienie rzeczy w grze, kamienie wymienisz na "boostery" i tworzysz swoją talię kart z postaciami z DBZ żeby robić coraz trudniejsze misje.
  • Odpowiedz
@LadniePieknie: teraz najlepszy moment na wejście w giere w sumie masz, bo przed nami dwie największe celebracje: rocznica a potem ko-celebracja na 350 mln pobrań. Generalnie dużo darmowych dsow z nieba będzie leciało i w miarę przyzwoite bannery na których będziesz miał okazję zgarnąć najlepsze jednostki. Niestety nie uzbierasz już co prawda 55 ticketow gwarantujących darmową, legendarną kartę, ale wciąż będziesz mógł zrobić multi pulla za 200 kamyczków na takim
  • Odpowiedz
  • 0
@Puszkov a mi się zdaje, że nie jest. Ktoś wczoraj na fb pisał, że to nie ten banner. Na celebracji będą zbierane ticety na ten z lr. Ale może się mylę
  • Odpowiedz