Wpis z mikrobloga

Znacie może jakąś dobrą #aplikacje typu Todo list? Domyślna w #ios byłaby wystarczająca gdyby nie fakt że często ustawiam powiadomienia na konkretną godzinę i dostaje tylko raz powiadomienie o tym tasku. Często zdarzy mi się czymś nie zająć ze wzgledu na brak czasu a potem całkiem o tym zapominam i mi zalegają taski od tygodnia stąd też szukam aplikacji która jeśli task nie zostanie zaznaczony jako wykonany to będzie przypominać co X czasu (np. co godzinę itp) żeby go wykonać.

#telefony #apple #iphone #andoid #android #pc #komputery #motywacja
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wysuszony: Widziałem te opcje i nadal jest trochę niewystarczająca ponieważ nadal zbiera mi się kilka tasków z poprzedniego dnia. Inna opcja w ustawieniach nastomiast jest dość ciekawa: "Reming Annoying Alert" która jeśli jest zaznaczona to w przypadku niewykonania taska po 2 minutach znowu o nim przypomina. Niestety tylko jednorazowo i jeśli znowu się nie zrobi to po kolejnych 2 minutach nie przypomina :(.
  • Odpowiedz
@PanObserwator: Reminders pozwalają na dość fajną integrację z Shortcuts. W biurze miałem ustawione tak, że jak dojezdzałem to dostawałem powiadomienie z overdue z listy praca, potem w okolicy końca pracy nastepne z tym co "wisi" tak, żeby jeszcze ogarnąć lub przesunąć itp. Całkiem spoko działało
  • Odpowiedz