Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 154
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@draxter: Ja mam tak z telefonami. Osobiscie cos zalatwic, gdzies zajsc i spytac to dla mnie zaden problem, ale przez telefon to masakra jest. Nawet jak chce jedzenie zamowic, to najpierw kilka glebszych oddechow biore. Zapisywanie na kartce tego, co chce powiedziec tez u mnie standard. Mam 32 lata i wydaje mi sie, ze ostatnio u mnie z tym coraz gorzej.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@draxter: też tak mam ( ͡° ʖ̯ ͡°) nie udało mi się nic wymyślić, żeby to zmienić. Załatwić sprawę osobiście mogę bez problemu, ale telefonicznie to już problem.
  • Odpowiedz
@draxter: Też się panicznie bałem dzwonić i odbierać telefony ale zmieniłem typ pracy dwa lata temu (lvl 29 here) a do tego zacząłem chodzić na terapię. W pracy musiałem dużo rzeczy załatwiać telefonicznie i w ten sposób się z tego trochę wyleczyłem. Nadal pewien mały niepokój występuje ale z każdym miesiącem jest coraz lepiej. Wciąż pamiętam, że przed każdym telefonem który musiałem odebrać lub kiedy musiałem zadzwonić to najpierw w
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@draxter: mialem tak kiedyś chociaż teraz też mnie to łapie czasami. Ogólnie od kiedy mam pracę w której dużo rzeczy dzieje się przez telefon to mi to przeszło.

Ogólnie to praktyka, praktyka i przejdzie samo jak się z tym oswoić.
  • Odpowiedz