Coś mi się obiło o uszy, że ponoć jakiś popularny polski youtuber (Rojo czy jakoś tak) miał dzisiaj grać w Cyberpunka i wrzuci z tego materiały. To nadal aktualne czy też przenieśli? #cyberpunk2077 #polskiyoutube #gry
@Ulany_Utopiec przenieśli pokaz na 25 czerwca ponieważ za oceanem ktoś komuś przyłożył kolano do szyi. No chyba, ze rojo to odrębny temat i nie jest w kontakcie z cdpr i jakims cudem ma mozliwosc zagrac ( ͡°ʖ̯͡°)
@Pwner: To, że pokaz z przeniesiony to wiem. A Rojo miał dostać możliwość zagrania w cyberka bo on od dawna ma dobre relacje z Redmi. I właśnie zastanawiam się czy to miały być dwa rożne eventy czy jeden i ten sam¯\_(ツ)_/¯
@Ulany_Utopiec Hmm wydaje mi sie, że raczej dwa eventy. Skoro redzi odłożyli pokaz bo uznali ze to zly czas na nowe info, to pewnie i to odwołali... Kurde, przez Ciebie nabrałem małej nadzieji ze chociaż rojo coś dziś pokaże ᄽὁȍ̪őὀᄿ
@Pwner: 2020 to rok rozczarowań. Trzeba się przyzwyczaić. Szczególnie, że wrześniowa premiera też może być przełożona bo ktoś murzyna jakiegoś pobije albo coś ( ͡°͜ʖ͡°)
@Ulany_Utopiec: on miał wrzucać te filmy w dzień, albo dzień po night City wire. Co najwyżej mogli pozwolić mu zagrać, ale opublikuje wtedy kiedy cdp powie.
#cyberpunk2077 #polskiyoutube #gry