Aktywne Wpisy

Rad-X +339
Chciałem jedynie zaapelować do debili z #cinemacity
1. jeżeli już dajecie 3 reklamy pod rząd(sic!) aby schować telefon podczas projekcji, to nie dawajcie jako następnej reklamy z jakimś magenta gównem wymagającym skanowania kodu QR! (już po zgaszeniu świateł)
2. Podsiadło daunie, skoro już występujesz w reklamie "już za chwilę będzie Wasz film" to upewnij się że będziesz puszczany na samym końcu a nie po tobie jeszcze 10 minut innych reklam
1. jeżeli już dajecie 3 reklamy pod rząd(sic!) aby schować telefon podczas projekcji, to nie dawajcie jako następnej reklamy z jakimś magenta gównem wymagającym skanowania kodu QR! (już po zgaszeniu świateł)
2. Podsiadło daunie, skoro już występujesz w reklamie "już za chwilę będzie Wasz film" to upewnij się że będziesz puszczany na samym końcu a nie po tobie jeszcze 10 minut innych reklam

RicoElectrico +938
Ludzie: za moich czasów to nie było żadnych autyzmów...
No cóż xD Mój śp. Dziadek lubił rozwiązywać krzyżówki. Ba, wiele razy wygrał jakieś małe nagrody ;) Podpowiedzi musiały się powtarzać, skoro zrobił taki słownik-ściągawkę składający się z 17 zeszytów. Wiem, że przynajmniej raz go przepisał z powodu zużycia papieru.
#krzyzowka #niebieskiepaski #zainteresowania #polskiedomy
źródło: 1000031767
Pobierz

1. Użytkownik @a94e345cd1084e88ab6e20h41571718a dodaje znalezisko o tym jak trójka czarnych zabija białą studentkę.
2. Znalezisko dostaje się na główną z płomieniem.
3. Moderacja po cichu przeredagowuje tytuł usuwając z niego kolory skóry.
4. OP dodaje kolejne znalezisko o manipulacji.
5. Główna płomień.
6. Znalezisko zlatuje bo, uwaga, TAMTO ZNALEZISKO BYŁO NIEZGODNE Z REGULAMINEM NIE POZWALAMY NA RASIZM!!!1111
7. skoro było takie niezgodne to CZEGO GO NIE USUNĘLIŚCIE tylko BEZCZELNIE MANIPULUJECIE TYTUŁAMI (╯°□°)╯︵ ┻━┻
8. Znalezisko od @Daktyl-Allegrowy-Motyl, główna płomień, znika jako DUPLIKAT znaleziska OPa mimo tego że porusza całkiem inną sprawę
9. OP dodał podobne znalezisko jak pkt. 8 i spotkał je podobny los.
10. @PanProcesor platyna za flood bo za szybko zakręcił Małysza.
11. Mam nadzieję że niczego nie pominąłem.
Komentarz usunięty przez autora
złoto! :D
Proponuje aby wszyscy odwiedzający ten wykopowy przybytek zainstalowali sobie AdBlokera by się Białkowi hajsy nie zgadzały z reklam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_1591464253hQWbL13enshSIL46bnd2yZ.jpg
Pobierzźródło: comment_1591464412K5nx1kt6a4FaPSTD7rkj3m.jpg
Pobierzhttps://www.wykop.pl/link/5541353/nowa-afera-wykop-nieprawidlowo-przyznaje-osiagniecia-sprawdzcie-czy-u-was-tez/