hej mirki, chcę sobie kupić nowe kable głośnikowe, poleci ktoś jakieś uniwersalne do kwoty typu 15zł/metr? głównie metal/rock/epic music, czy Melodika MDC2150 byłaby okej? #audio #audioboners #glosniki
@Jurigag: Pytanie co miałeś dotychczas? a mam MELODIKA MDC2250 2x2,5mm2, ale myślę, że jakbym je zmienił na inne kable cięzkobyloby wychwycić różnice, no ale jak miales wczesniej jakies kable nie OFC to warto kupić
@Djkudlaty: jeśli masz pisać takie bzdury to nie pisz wcale :) ewentualnie wrzucę na czarno, piszę na tagach po to aby odpisali mi ludzie którzy się znają a nie randomy które uważają że jakość kabla nie ma znaczenia XDDDD
Kilkaset tysięcy żeby jeździć w kurtce z prędkością dużego to całkiem rozsądny wybór. To chyba taka nowa definicja lukausu w Polsce. Bez spinki tylko:p #transport #bogactwo #zima
@Jurigag: Pytanie co miałeś dotychczas?
a mam MELODIKA MDC2250 2x2,5mm2, ale myślę, że jakbym je zmienił na inne kable cięzkobyloby wychwycić różnice, no ale jak miales wczesniej jakies kable nie OFC to warto kupić
@Jurigag: xd
Pierwszy lepszy sklep budowlany i kupujesz na metry, byle nie za cienki.
@Megawonsz_dziewienc: nie trzeba mieć nawet topowego, na calach była ogromna różnica przy zmianie kabla, także prawie na każdych będzie