Aktywne Wpisy

Damasweger +1560
W marcu 2019 jechałem 300 km na pierwszą randkę, a dziś z tą dziewczyną bierzemy ślub xD Tego bym się wtedy nie spodziewał. Dziękuję wszystkim za ówczesne plusy, słowa otuchy, wyzwiska i demotywację. Stres chyba wtedy miałem większy, niż dziś...
#randkujzwykopem #slub
#randkujzwykopem #slub

masz_fajne_donice +332
Tęsknię za wykopem z początku wojny gdzie ludzie rozumieli jak korzystne jest dla nas istnienie niepodległej Ukrainy.
Teraz główna #!$%@? że Ukraina powinna się poddać Rosji i nie ma sensu dla nich ginąc za kraj.
Piszą głównie Polscy patrioci - korwinowcy. Znaczy się tak też by Polski bronili w razie zagrożenia.
Jak nieśmiało wspomniałem że na Ukrainie nie chcą rozbiorów jak Polska kiedyś to odpowiedź polskiego patrioty:
Teraz główna #!$%@? że Ukraina powinna się poddać Rosji i nie ma sensu dla nich ginąc za kraj.
Piszą głównie Polscy patrioci - korwinowcy. Znaczy się tak też by Polski bronili w razie zagrożenia.
Jak nieśmiało wspomniałem że na Ukrainie nie chcą rozbiorów jak Polska kiedyś to odpowiedź polskiego patrioty:
Ukraina to sztuczny kraj ktory
Ooo nie wiedziałem, że jest stacjonarny równik... będzie trzeba tam się dodać :)
Wczorajszy wynik. Miała być lekka przejażdżka, ale z tętnem 203 lekko nie jest :D
Zaliczona: pożarówka Radlin-Niestachów, Sikorza, Radostowa, Klonówka i zalew w Cedzynie.
Strava pokazuje: 750m w górę, endo 500m, polar 630m :D
#kielce #rower
Statystyki:
Dystans: 55 km
Wertykalnie: 1037.858m(↑523.806m/↓514.052m)
Czas: ◷03:31:07
Średnie tempo: 3:51 min/km
Średnia prędkość: 15,57 km/h
Kalorie: 3625 kcal
W tym tygodniu to już 55km!
#rowerowyrownik #ruszmiasto
Wpis dodany za pomocą tego skryptu
Średnie to było 167, więc w miarę spoko.
Na 180 to ja półmaraton potrafię biec - średnim tętnem :)
Zdrową pikawę masz.