Wpis z mikrobloga

#cdprojectred #wiedzmin #marketing #cyberpunk2077 #seo #marketinginternetowy
Co sądzicie o ostatniej akcji marketingowej CD project red z twetem #blacklivesmatter czy ich poprzedni akcja marketingowa na twitterze "Did you just assume their gender" była lepsza czy gorsza?
Tak mnie ciekawi czy OLX z swoim przesłaniem dla kobiet na tym zyskał z godnie z doktryną byle o nas mówiono https://www.youtube.com/watch?v=CddAK6bGavw czy może stracili także po redesignu strony ?
__
Jak sprawa wygląda marki czy po fałszywym afiszowaniu się politycznie marka może stracić czy zyskać?
zerohedge - #cdprojectRed #wiedzmin #marketing #cyberpunk2077 #seo #marketinginternet...

źródło: comment_1591260923ZwbQvoQbXGoIvRE3k13arv.jpg

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@zerohedge Według mnie DRM nie dodadzą, mówili już tak podczas E3 2018, a jakby jakimś cudem dodali to była by to ogromna wtopa wizerunkowa. Obstawiam, że na crackwatchu będzie to day 1 crack ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@zerohedge A i jeszcze jedno - śmiać mi się chce z tych głupich wykopków co cofają preordery bo CDPR napisało na Twitterze "Black Lives Matter" XDDD. Pewnie nie więdzą nawet, że twórcą uniwersum cyberpunka jest czarnoskóry Mike Pondsmith ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@EnJoyyy: wiedzą lecz niektórzy wolą żyć w bańce bez polityki, nie nie każdy kto się nie zgadza z twoim światopoglądem jest niemieckim nazistą, kapitalistyczną świnią czy msonem. żyjesz w jakiejś politycznej mentalnej masturbacji gdzie każdy pogląd który nie jest zgodny z linia programową partii musi być napiętnowany nawet twój własny.
  • Odpowiedz
Pewnie nie więdzą nawet, że twórcą uniwersum cyberpunka jest czarnoskóry Mike Pondsmith ( ͡° ʖ̯ ͡°)

@EnJoyyy: Skoro jest taki twórczy, to mógłby podprogowo przekazać swoim współbraciom jakieś treści, dzięki którym nie będą się wzajemnie mordować na skalę przemysłową. ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz