Aktywne Wpisy

Afrobiker +97

Gdybym był złośliwy, powiedziałbym, że taki styl, kolorystyka, podpisy, dobranie zdjęć a nawet mimika prowadzących są tutaj nieprzypadkowe i zrobione w celach propagandowych.
Ale nie jestem złośliwy i pewnie to czysty przypadek.
Poziom Korei Północnej, jak to kiedyś powiedział stanowski o obecnym TVP. Dosłownie brakuje tylko aureoli u nawrockiego i rogów u trzaskowskiego.
#kanalzero #stanowski
Ale nie jestem złośliwy i pewnie to czysty przypadek.
Poziom Korei Północnej, jak to kiedyś powiedział stanowski o obecnym TVP. Dosłownie brakuje tylko aureoli u nawrockiego i rogów u trzaskowskiego.
#kanalzero #stanowski
źródło: temp_file6354485990628273100
Pobierz

Co sądzicie o ostatniej akcji marketingowej CD project red z twetem #blacklivesmatter czy ich poprzedni akcja marketingowa na twitterze "Did you just assume their gender" była lepsza czy gorsza?
Tak mnie ciekawi czy OLX z swoim przesłaniem dla kobiet na tym zyskał z godnie z doktryną byle o nas mówiono https://www.youtube.com/watch?v=CddAK6bGavw czy może stracili także po redesignu strony ?
__
Jak sprawa wygląda marki czy po fałszywym afiszowaniu się politycznie marka może stracić czy zyskać?
źródło: comment_1591260923ZwbQvoQbXGoIvRE3k13arv.jpg
Pobierz@EnJoyyy: Skoro jest taki twórczy, to mógłby podprogowo przekazać swoim współbraciom jakieś treści, dzięki którym nie będą się wzajemnie mordować na skalę przemysłową. ¯\_(ツ)_/¯