Aktywne Wpisy

Pariashu +166
Dziękuję wam za cenne rady, kot wrócił o 3 rano i płakał pod oknem. Tipy z kuwetą i rozstawianiem misek z jedzeniem zadziałaly. Jak wróciła to dwie saszety wsunęła taka głodna była. Mikan czyli jej brat syczał na nią i musiałem ją wykąpać z tych zapachów. Miała przygodę życia jako kot niewychodzący. Jeszcze raz dziękuję wam #pokazkota #koty
@wysuszony_szkielet_kostny_czlowieka: @Kontonawykopiechlopie @Panda1112 @romek898 @
@wysuszony_szkielet_kostny_czlowieka: @Kontonawykopiechlopie @Panda1112 @romek898 @
źródło: IMG_1377
Pobierz
gwda +133
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Od jakiegoś czasu mam problem z w sumie nie wiem czym (ekran, karta graficzna, inne komponenty?), otóż przy odpalaniu gierki pojawiają się takie cuda na ekranie. Następnie cały komputer się zwiesza i jedyne co pomaga to restart. Problem pojawia się praktycznie cały czas przy już początku grania, podczas przeglądania i fermentu czy oglądania rozmaitych produkcji filmowych czasami tylko zacznie na chwile „migać” i potem jest już okej. Sprawdzałem czy karta się nie przegrzewa i nie dochodzi do nawet do 80 przy full obciążeniu. Sprawdzałem też drugi ekran i było to samo, faktem jest ze oba mają około 10 lat. W czym może być ambaras ? Zdjęcia załączone poniżej i w komentarzach. #informatyka #kiciochpyta #pytanie #pytaniedoeksperta #programowanie #komputery #pcmasterrace
źródło: comment_1590707789syvtRIB0vYqrhAz6N4sPVZ.jpg
Pobierzźródło: comment_1590707811Sf8MxNkVLl0fzhVdriPkyi.jpg
Pobierzźródło: comment_1590707826p61mefHw3VmbxGet7aQwfq.jpg
PobierzJak masz zintegrowana w płycie to podłącz się się na jakiś czas pod nią i sprawdź czy te problemy dalej się pojawiają