Aktywne Wpisy

Kostor95 +23
Jak ja nie lubię tego uczucia niepewności przed zakupem czegokolwiek na lata, to pojęcia nie macie. Spamie postami i dopytuje po dwa razy o różnorakie rzeczy, żeby mieć pewność, a filmików i recenzji to z 5 godzin obejrzałem.
Na jakich monitorach gracie w gry przy biurku mając PC? Jest to 27 cali, czy 32? Znajdzie się tutaj może ktoś, kto przesiadał się z 27 cali na te 31,5 i opowie o swoim
Na jakich monitorach gracie w gry przy biurku mając PC? Jest to 27 cali, czy 32? Znajdzie się tutaj może ktoś, kto przesiadał się z 27 cali na te 31,5 i opowie o swoim
źródło: IMG_0233
Pobierz
Arbuzlele +245

Ja w sumie bardzo chce STR Coolera bo uratował mi dupe ze dwa razy w SBR no i Transforming TEQ Trunks bo tego dziada nie mogę dorwać a Trunksa uwielbiam :<
#dokkanbattle
prawie 500 dni i ani jednego rosè str (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@Testdupsko: tak na trzeźwo myśląc to dużo bardziej przydatny byłby dla mnie AGL LR Gohan natomiast parka ze zdjęcia umyka mi na każdym możliwym banerze
źródło: comment_1590426934ckVn8zNurCRM4odOgIebSv.jpg
Pobierz@mroz3: O taaak Licze ze sobie odbije na rocznicę AGL Gohan bo pyszne bannery się szykują <3
@mroz3
U mnie czołowe trzy to właśnie Goku+Frieza, AGL Goku SSJ4 i oczywiście STR Coora :) Nie mam też AGL Gohana, ale na nim mi nie zależy, wiadomo czemu :P
Z takich ktorych nie mam... Str cooler zdecydowanie, moze lr siostry z uni 6, int black na pewno. Agl super 17 ale nie wiem nawet czy on spoko jest :-P