Aktywne Wpisy

Anonek463 +86
I ludzie w komentarzach którzy chętnie podkreślają, że jeżdżą 20-letnimi śmietnikami.
Na pewno każdy z nich z wyboru jeździ starym autem zamiast nowym Audi. I wcale nie chodzi tu o zarobki czy samooszukiwanie się ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Nie zrozumcie mnie źle, sam mam 20-letni samochód, ale nie zmienia to faktu, że zdecydowanie
Na pewno każdy z nich z wyboru jeździ starym autem zamiast nowym Audi. I wcale nie chodzi tu o zarobki czy samooszukiwanie się ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Nie zrozumcie mnie źle, sam mam 20-letni samochód, ale nie zmienia to faktu, że zdecydowanie

źródło: image
Pobierz
Tdxd +80
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Zrobiono mi kilka dni temu taras pokryty poliwęglanem komorowym. I tu rodzi się pytanie czy on powinien tak "strzelać" pod wpływem światła słonecznego? Jak nie świeci to jest cisza, ale jak słońce daje to strzela kilkadziesiąt razy na minutę i trochę to wkurzające.
Tak pracuje poliwęglan i to normalne czy źle wykonano montaż?
#budujzwykopem #budownictwo #budowadomu #remontujzwykopem #taras#taras #dach
źródło: comment_1590228110z7rezAULiAakzLwzZtK08Z.jpg
Pobierzbtw. moim zdaniem troche kijowy wybor. Te dymione poliweglany niby cos tam zaslaniaja, ale na laptopie i tak c---a widzisz na przyklad, dlatego tez u siebie wzialem dlachowachowke i polowe altany obudowalem z 3 stron, wiec niezaleznie od warunkow spokojnie mozna sobie czillowac na dworze nawet z lapkiem jak najdzie taka chec i nic sie nie
Miałem na balkonach w bolku. Strzelało jak z karabinu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I powinny być stężenia między krokwiami. Jak nie dołożysz to po lecie będziesz miał powyginany ten poliwęglan.
@Robolkop
@dzazzio tak jest profil aluminiowy a od spodu wygląda to tak:
źródło: comment_1590233288vFbS1HwJitWXd5RFvff8dN.jpg
PobierzA btw jak możesz - to powiedz ile dałeś za ten daszek - za stelaż, z czego zrobiony, i za same poliwęglany.
U mnie chciałem podobnie - to wyszło mi, że najtańsze używane panele PV wyszły mi taniej niż poliwęglan ;) tylko problem
źródło: comment_15908549089SZVsfWuoAkKSjHKLCaZHg.jpg
Pobierz