Wpis z mikrobloga

@johnywayne: A probowales cwiczen siłowych? Mozg uodparnia sie na endorfiny i z kazdym treningiem musisz sie bardziej zmeczyc.Samo dolozenie ciezaru zalozmy 5kg dostarcza wiecej endorfin.Wiekszy wysilek=wincyj endorfin.
Po za tym ludzie po 1 miesiacu sie poddaja a tu chodzi o regularnosc.Pocwiczylbys jeszcze z 2 miechy i bys sie w to wciągnął.
  • Odpowiedz
@johnywayne: po pierwsze to musisz iść na terapie, a nie wierzyć, ze samo magicznie przejdzie. Po drugie skąd ta świadomość, ze te karyny śmiały sie z Ciebie? Ludzie maja to do siebie, ze raczej malo przejmują sie swoim otoczeniem jesli cos mocno nie odbiega od normy, a mysle ze nie wyglądasz jak quasimodo i nie jechales na cyrkowym rowerze.
  • Odpowiedz
@johnywayne: + stary nie oszukujmy sie masz zniszczony osrodek nagrody przez opio.Alko np niszczy gaba kazda substancja co innego.Troche bylo by to dziwne gdyby endogenna morfina na ciebie dzialala tak jak na mnie.
  • Odpowiedz
@Krosser556677: Zniszczony to wiem, temu próbowałem go jakoś nareperować za pomocą roweru, myślałem że zalew endogennej morfiny spowoduje przerzucenie uzależnienia na rower i sport ... przynajmniej tak mnie przekonywali w ośrodku odwykowym. Najważniejsza w terapii uzależnienia jest ponoć motywacja - zauważyłem, że u każdego w ośrodku zawsze to było to samo - dla przyjaciół, żony, dzieci, dziewczyny. Zawsze dla jakieś relacji społecznej. Ja z tym miałem najtrudniej, bo nie miałem
  • Odpowiedz
@Pepe19: W opio sie zgadza bo i alko i opio dzialaja na receptory opioidowe i są depresantami.
A to juz nie moja wina ze se zryli osrodek nagrody a ja gaba.
W ogóle pisanie o pomoc na wypoku zamiast hypka to kretynizm.
  • Odpowiedz
przyciąga moja nadwaga, może Bałtyk. Wodzą za mną wzrokiem i się śmieją, raczej nie jest to przyjazny gest.

@johnywayne: brałeś opio i masz nadwagę? Nie spodziewałbym się tego.

Co do ćwiczeń to nie od razu dają one przyjemne odczucia, ważna jest systematyczność, poza tym jako osoba po opio możesz być mniej wrażliwy na endogenne opio przez co będzie to trwało dużo dłużej niż u osoby nie używającej opio. Próbuj dalej,
  • Odpowiedz