Powinni w epicu przy pobieraniu napisać dużymi literami, żeby nie wyłączać aplikacji przed całkowitym pobraniem. Ciekawe ile ludzi na świecie pobiera gre po raz n-ty ( ͡°͜ʖ͡°) Ja od czwartku pobrałem już 160gb (⌐͡■͜ʖ͡■) #epicgames #gtav
@Trollusek: To dziwne, z tych ~90GB pobrałem znaczną część wcześniej i przy ponownym uruchomieniu apki proces pobierania jest rzekomo ograniczony tylko do 16.7GB. Więc wygląda na to, że nie muszę ponownie pobierać tego, co pobrało się już wcześniej. Chyba że czeka mnie niemiła niespodzianka. ( ͡°͜ʖ͡°)
@2wykopki1kubek: jak Ci odjęło to się ciesz u mnie niby wznawiało pobieranie ale koniec końców wywaliło z dysku to co pobrało i zastąpiło nowymi plikami.
Powinni w epicu przy pobieraniu napisać dużymi literami, żeby nie wyłączać aplikacji przed całkowitym pobraniem.
Nie wiem czy to by wystarczyło. Przy pierwszym logowaniu powinna się również pobrać tapeta na pulpit z wielkim napisem i wygaszacz ekranu. Dodatkowo ktoś z obsługi powinien kontrolować zdalnie nasze ekrany i w razie wykrycia próby zamknięcia aplikacji przedzwonić z ostrzeżeniem ( ͡°͜ʖ͡°)
#epicgames #gtav
Nie wiem czy to by wystarczyło. Przy pierwszym logowaniu powinna się również pobrać tapeta na pulpit z wielkim napisem i wygaszacz ekranu. Dodatkowo ktoś z obsługi powinien kontrolować zdalnie nasze ekrany i w razie wykrycia próby zamknięcia aplikacji przedzwonić z ostrzeżeniem ( ͡° ͜ʖ ͡°)