Na ziemi jest wiele facetów, praktycznie większość z nich jara się cyckami wychodzącymi poza kadr ( ͡º͜ʖ͡º). Czy tylko ja tak mam, że jak widzę rozmiar D lub większy to faja mięknie i nie zwracam uwagi na dziewczynę? Tyle się mówi, żeby nie oceniać po wyglądzie, ale nie mówię tu o twarzy która może być te 5/10, tylko o ulanych cycach. Jak dla mnie aseksualne. #malecyckitezsafajne Jak do tematu podchodzi społeczeństwo (w sensie wy)? Może jakaś różowa się wypowie ʕ•ᴥ•ʔ #kiciochpyta #conatowykopowieksperci #niepopularnaopinia
@shalisek: miseczka D to nie muszą być wcale duże p----i. Sama literka nic nie mówi, liczy się również obwód. Dziewczyna, która nosi C może mieć większy b---t od tej, która ma D.
A co do pytania, to nie wiem o czym tu dyskutować - to po prostu kwestia gustu. Chociaż mi osobiście wydaje się, że nie na tyle rozmiar powinien mieć znaczenie, co przede wszystkim kształt i jędrność. Pewnie prędzej
@shalisek: Dokładnie tak, duże mnie obrzydzają. Chociaż dla mnie żeby w ogóle mi się spodobały muszą mieć następujące cechy -jędrne, ale nie jak sylikony, tfu -małe brodawki sutkowe, max 3 cm średnicy -proporcjonalne do ciała -ładny kolor najlepiej alabastrowa skóra i pasujące sutki Przykładowe
#malecyckitezsafajne
Jak do tematu podchodzi społeczeństwo (w sensie wy)? Może jakaś różowa się wypowie ʕ•ᴥ•ʔ
#kiciochpyta #conatowykopowieksperci #niepopularnaopinia
Też wolę mniejsze
1. Wygodniejsze
2. Ładniejsze
3. Lżejsze
4. A wiec nie obwisną tak szybko
Komentarz usunięty przez autora
A co do pytania, to nie wiem o czym tu dyskutować - to po prostu kwestia gustu. Chociaż mi osobiście wydaje się, że nie na tyle rozmiar powinien mieć znaczenie, co przede wszystkim kształt i jędrność. Pewnie prędzej
źródło: comment_1589578518l1F45938CdG8mDNNfVfQ4a.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
-jędrne, ale nie jak sylikony, tfu
-małe brodawki sutkowe, max 3 cm średnicy
-proporcjonalne do ciała
-ładny kolor najlepiej alabastrowa skóra i pasujące sutki
Przykładowe
źródło: comment_1589596099oo6LsDQmPn5UkuwUabbcnP.jpg
Pobierz