Aktywne Wpisy

EarpMIToR +25
USA w posiadaniu ponad 2000 samolotów F16 i ponad 1000 F15 nie może nam dać kilkunastu za podarowane migi na Ukraine
ale nie martwmy się pierwsze koreańskie samoloty szkolno-treningowe trafią już w tym roku do nas nieuzbrojone i bez zabezpieczenia logistycznego ponieważ to są pierwsze egzemplarze które mają służyć do szkolenia pilotów a nie do walki xD
#ukraina #rosja
ale nie martwmy się pierwsze koreańskie samoloty szkolno-treningowe trafią już w tym roku do nas nieuzbrojone i bez zabezpieczenia logistycznego ponieważ to są pierwsze egzemplarze które mają służyć do szkolenia pilotów a nie do walki xD
#ukraina #rosja

rysiekryszard +67
Poledance czyli taniec na rurze to zwyczajny sport. Nie ma nic wspólnego z seksualizacją, prostytucją czy tańcem na rurze w klubach z paniami do towarzystwa.
Aldona ćwiczy poledance. Ciekawe tylko dlaczego zakłada buty wyglądające jak u prostytutki, kręci się w majtkach, a raczej stringach, gdzie jej prawie widać rowa i do tego ma oświetlenie jak w dzielnicy czerwonych latarni w Amsterdamie.
Fajny ten sport.
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #poledance #sport #przegryw

Ogarniał ktoś połączenie Cinema 4D R20 + Corona Renderer? Nie mam pojęcia jak stworzyć w miarę realistyczny ogień. Turbulence FD nie ma wsparcia Corony, sama Corona nie obsługuje plików VDB. Przeszukałem sieć, może ma ktoś jakiś tutorial?
Jedyne co mi przychodzi na myśl to Light Material i podłożenie ognia pod teksturę + opacity, ale z realizmem to ma mało wspólnego.
ja to bym ściągnął footage i dał jako teskturę emisji i tyle
#!$%@? #yolo
No nic, kminię coś z Volume Material + emitterem, tak jak mówiłeś. Efekt póki co słaby, ale już lepiej niż rozwiązanie, które miałem na początku. Kwestia pokombinowania wymiarami.
Dzięki.