Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Jak to właściwie jest z tą #roksa ? Zawsze byłem przekonany, że ogólnie jest to portal gdzie ogłaszają się profesjonalistki burdelowe, #divy z agencji prowadzonych przez alfonsów i te stare wygi, które prowadzą biznes na własną rękę. Dopiero na wykopie dowiedziałem się, że są tam niby studentki, jakieś cichodajki itd. Prawdę mówiąc przeglądam to i nie widzę tam przynajmniej tak na oko jakichś ogłoszeń, co do których można by powiedzieć, że to jakaś studentka, która od czasu do czasu dorabia sobie szparą na boku, a takie rzeczy przeważnie da się rozpoznać,nawet jeśli nie jest to napisane wprost. Ja tam widzę tylko klimaty typowo burdeolowo-#!$%@?. Jakoś źle szukam? Jak to jest?

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5eb9ab3046fe92d49c8d06ed
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Precypitat
Wesprzyj projekt
  • 10
ogłaszają się profesjonalistki burdelowe, #divy z agencji prowadzonych przez alfonsów

xD
@AnonimoweMirkoWyznania To nie 2000 że każda ma swojego alfonsa.a burdele nie są zbytnio popularne no chyba że ten na morence ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A do studentek i cichodajek to chyba musisz trafił lub testować na spera.
Wiele takich pań szybko znika a wiele ma naciągany wiek
OP: No nie wiem czy instytucja alfonsa tak sobie zupełnie zniknęła z krajobrazu. To nie divy potrzebowały alfonsów, tylko alfonsi zgarniali divy do swoich "firm" w takim półświatku.
Ja zaś piszę o tym, że słysząc o dorabiających studentkach spodziewałbym się na takiej roksie rzeczywiście takich trochę amatorskich ogłoszeń zbliżonych do tego co jest np. na erodate, datezone itd., a tam nic takiego nie ma. Wygląda w sumie tak samo od lat.
Zawsze byłem przekonany, że ogólnie jest to portal gdzie ogłaszają się profesjonalistki burdelowe, #divy z agencji prowadzonych przez alfonsów i te stare wygi, które prowadzą biznes na własną rękę

@AnonimoweMirkoWyznania: bo w sporej części tak jest. Tyle, że takie typowych burdeli jest już dzisiaj dość mało. Więcej będzie tzw. stajni czy mieszkaniówek - po kilka dziewczyn na mieszkaniu, każda ma swój pokój.
Alfonsów też wcale nie ma tak dużo jak się