Wpis z mikrobloga

Pytanie do #rozowepaski które chcą mieć dzieci. Ile chciałybyście ich mieć? Zakładamy sytuację w której jesteście w stanie ubrać, edukować i wyżywić tyle ile chcecie
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@Cauchemar7: chciałabym mieć trójkę, ale taką ostateczną decyzję podejmę jak urodzę pierwsze. Jeżeli okaże się, że ciąża, poród i pierwsze kilka miesięcy po będą koszmarne, to na tym jednym poprzestanę
  • Odpowiedz
  • 1
@lukas2113 No to patrz na komentarze

@ale-fruwa-kosmonauta Dlatego pytam więcej niż jedną osobę

@Znajomka @Atinay @magisterprawa95 Ja osobiście jako mężczyzna chciałbym 3 ale tak się zastanawiam z ciekawości na ile to realne marzenie przy dzisiejszych młodych kobietach. A gdybyście miały mówić za swoje koleżanki? Jak wam się wydaje kobiety z waszego otoczenia o tym myślą? Chociaż domyślam się, że nie jest to popularny temat rozmów XDD
  • Odpowiedz
@Cauchemar7 Koleżanka która urodziła kilka dni temu mówi, że nigdy więcej, ale to jeszcze trauma po porodzie, później pewnie jej przejdzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Z tych dziewczyn co wiem (2 osoby) to obie by chciały parkę lub trójkę. Natomiast nie słyszałam żeby któraś z moich znajomych (podkreślam) chciała poprzestać na jednym.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Cauchemar7: większość moich znajomych myśli o mask jednym dziecku, najlepiej długo po trzydziestce. To bardziej ich partnerzy chcieliby dużą rodzinę i mówią o dwójce-trójce.
  • Odpowiedz