Wpis z mikrobloga

Dzień dobry kociarzom, to miał być kolejny atencyjny wpis z #kitku, ale po wczorajszej wizycie u weta i z racji że mija prawie miesiąc wspólnego mieszkania stwierdziłem że zacznę notować również wydatki na moje #kotyzkopalni
Można się w sumie zdziwić, że zwykłe dachowce, a generują tyle wydatków. Bazując na historii z allegro oraz wyciągowi z mojej karty mogę to całkiem dokładnie rozpisać. O dziwo koty nie tylko żrą i srają ale bardziej wymagają opieki weterynaryjnej:

suma 1272
akcesoria 438
jedzenie 146
żwirek 114
zdrowie 434

Wczoraj dla przykładu pan kitek został komisyjnie uznany za osowiałego i jakiegoś dziwnego, więc heja do weta. 80 zeta zrobiło podobne heja opuszczając moje konto, no ale za to po aplikacji medykamentów odżył w ciągu godziny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No ale kolejne wizyty zaplanowane na jutro i piątek, więc zaś skrobnie kieszeń :/

Mam nadzieję, że jak ktoś ma rasowe #koty to mi nie powie że one są tańsze xD
sherkhaan - Dzień dobry kociarzom, to miał być kolejny atencyjny wpis z #kitku, ale p...

źródło: comment_1588660258qreFRSxMCMDQ544KXADpKR.jpg

Pobierz
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@sherkhaan: Nie wiem w moim domu rodzinnym kiedyś mieliśmy kota i jedyne na co wydawaliśmy kase to żarcie dla niego ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
@Luccek: też kiedyś w domu mieliśmy persa i staczało mu żarcie, bo nawet nie chorował, a teraz nie dość że ceny wyższe niż 15 lat temu to i koty ciągle do weta muszą ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@sherkhaan: To samo jest z psami kiedys piesek jadl wszystko i nic mu nie było obecnie jakieś alergie karmy po 100 zł i inne ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
Mam nadzieję, że jak ktoś ma rasowe #koty to mi nie powie że one są tańsze xD

@sherkhaan: przez rok jedna wizyta u weta (szczepienie) ale wydaje bardzo dużo na żarcie, smakołyki (bombelek jest fanem polędwic wszelkiej maści) i akcesoria ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@sherkhaan: 146zl to na jedzenie dla jednego kota?

@pinkquartz: 2 bombelki :)
@PanKracy582: jakiś czas temu w-------y sytuacją na rynku (gdzie na olx były same fundacje mające wymagania z kosmosu wobec ludzi chcacych przygarnąć kitku) rzuciłem postem na wykopie. Zgłosił się jeden Mirek, że jego mama pracująca na kopalni akurat ma takie kulki szukające domu bo na tejże kopalni często znajdują takie okocone - oczywiście nie
  • Odpowiedz