Aktywne Wpisy

Inevera +484
Dzisiaj stuknęło mi 10 lat mirkowania. Parę dni temu skończyłam ten obraz, więc stwierdziłam, że to dobra okazja żeby go tu pokazać.
Akryl na płycie, 40x60
Tag: #ineveraart
#tworczoscwlasna #rysujzwykopem #malujzwykopem #malarstwo #akryl #sztuka #art #rysunek
Akryl na płycie, 40x60
Tag: #ineveraart
#tworczoscwlasna #rysujzwykopem #malujzwykopem #malarstwo #akryl #sztuka #art #rysunek
źródło: temp_file2232357460383852026
Pobierz
wykop +57
CISZA WYBORCZA 🤫
Dziś o północy (z piątku na sobotę) zaczyna się cisza wyborcza, która potrwa do niedzieli do godz. 21:00. W tym czasie wszystkich obowiązują szczególne zasady dotyczące publikowania treści związanych z wyborami.
📌 Co będzie usuwane w tym czasie?
🔸 posty, komentarze i znaleziska zawierające agitację wyborczą – czyli treści zachęcające do głosowania na konkretnych kandydatów, partie lub komitety
Dziś o północy (z piątku na sobotę) zaczyna się cisza wyborcza, która potrwa do niedzieli do godz. 21:00. W tym czasie wszystkich obowiązują szczególne zasady dotyczące publikowania treści związanych z wyborami.
📌 Co będzie usuwane w tym czasie?
🔸 posty, komentarze i znaleziska zawierające agitację wyborczą – czyli treści zachęcające do głosowania na konkretnych kandydatów, partie lub komitety

K---a beka jak ta gra obecnie wygląda i co z niej zrobili dev.
#pathofexile
@GoldenJanusz: podkręcili na maksa to po co sie gra w takie gry czy farmienie lootu?
Gra jest coraz lepsza i bardziej urozmaicona. Narzekasz dla narzekania.
@Hashiru: Zwłaszcza w tej lidze gdzie każdy gra tym samym buildem XD
Jeżeli masz na myśli "Harolda" to nie każdy, tylko ci których na to stać, czyli pewnie z 10% wszystkich graczy.
@krzysiek-kornell: ja bym strzelał, że nawet mniej, 36 challi robiło coś koło 3 procent graczy jeśli się nie mylę, ale pewnie p-------m tylko nie wiem w którą stronę
źródło: comment_15885795211MXPgbptGgPg8gSwhZgxSH.jpg
PobierzTutaj z końca meta i 36 challi zrobiło 1,32% graczy
! Dalej trójeczka jest ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1588579724i7iEr6KoWi8lcI7A5N2047.jpg
PobierzCo do HH.. wiele razy go posiadalem i szczerze nie czulem jego mocy ponad 100 exuw xD Ale no moze kwestia, ze probowalem go na postaciach, ktore i tak clear mialy zabojczy - CoC /
@zartos: ja sprawdzałem jak była do 95lvl większość coś grających ma ten lvl, ci co nie potrafią go wbić albo grają trochę jedna postacią i robią następna albo nie potrafią grac. No