Wpis z mikrobloga

@zartos: jak napisałem hh psuje balans to zostałem zwyzywany, że wcale taki mocny nie jest. A jakiś inny matoł twierdził, że hh to tylko dla swagu się nosi bo w sumie prawie nic nie daje...
  • Odpowiedz
@zartos: Nie każdy robi challenge. Ja np mam wywalone. Zrobilem sobie heraldziarza, robie mamone na simulacrach, a jakis czas przed koncem ligi owale EQ i sam profit ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Co do HH.. wiele razy go posiadalem i szczerze nie czulem jego mocy ponad 100 exuw xD Ale no moze kwestia, ze probowalem go na postaciach, ktore i tak clear mialy zabojczy - CoC /
  • Odpowiedz
@Noggenfogger: bawi mnie to zawsze xD Item dający większy clear i survi, ile razy koledzy grający coca wywalali się na mapach co chwilę do póki na niego nie uzbierali. po zdobyciu nagle 100 wbita na easy.

@zartos: ja sprawdzałem jak była do 95lvl większość coś grających ma ten lvl, ci co nie potrafią go wbić albo grają trochę jedna postacią i robią następna albo nie potrafią grac. No
  • Odpowiedz
@zartos: myślę a jest to dwie różne rzeczy aktualnie na 98lvl postaci ktore nie mają ukrytych profili 39% hh mało? No nie wiem te 2% to chyba licząc cusuali co do tej pory 10exow wygarmili czy tam 30 xD ale.ja bym takich ludzi wgl nie liczył
  • Odpowiedz
@GoldenJanusz: Nawet jeśli będą dropic hh z hillocka, to pewnie nie będzie chancowania leather beltow tak jak znieśli to w 3.10, możliwe ze cadiro nie będzie dawał hh, napewno jakiś balans zrobią. Syndykat jest dużo mniej popularna forma zarabiania i może z kilka procent graczy go ogarnia/chce go robić wiec wydaje się ze balans i tak jest zachowany. Sam chętnie zrzuciłbym hh z gry
  • Odpowiedz
@zartos: u know że ilość postaci na poe ninja zawsze jest ta sama? Tym bardziej że od uja osób gra heraldziarza więc co drugi z nich ma hh te 2% możesz se między książki wstawic
  • Odpowiedz