Aktywne Wpisy
Derasot +1392
Zapytałem agentkę nieruchomości o to czy mieszkanie jest w ekspozycji południowej, a ta odparła "nie mam ze sobą kompasu". Czaicie? XDDDDD Baba bierze hajs od właściciela i potencjalnego najemcy o dość istotną cechę mieszkania, a ta nawet tego nie wiedziała. Ona dosłownie chciała wziąć hajs za otwarcie drzwi. Beka z klientów takich agencików
#patodeweloperka #nieruchomosci to nie #heheszki
#patodeweloperka #nieruchomosci to nie #heheszki
WielkiNos +191
Juleczka narzeka, że mając 30 lat już nie może wybierać i przebierać w facetach.
#p0lka #pieklokobiet #logikarozowychpaskow #bekaztwitterowychjulek #redpill
#p0lka #pieklokobiet #logikarozowychpaskow #bekaztwitterowychjulek #redpill
poszukuję konstruktora z wyobraźnią znającego się na stawianiu lekkich konstrukcji z kontenerów
Mam Małą działkę w kształcie trójkąta na której chciałbym umiejscowić domek letniskowy zbudowany z dwóch kontenerów 20" postawionych jeden na drugim na kształt litery L lecz potrzeba wyobraźni oraz umiejętności technicznych
Nie toleruję słów (PANIE TEGO SIĘ TAK NIE ROBI , nie da się , to się panu #!$%@? za 15 lat )
Jestem już po kilku dużo większych inwestycjach i na rozwiązaniach technicznych się znam odrobinę
Taguję również #wroclaw bo inwestycja planowana jest 80km od Wrocka i fajnie gdyby ktoś mógł dopilnować tego na miejscu
Może znacie kogoś lub sami podjelibyście się takiego zlecenia
Gdybym miał na to czas i dostatecznie dużo umiejętności zapewne bym tak zrobił ale jest to inwestycja 200km od mojego miejsca zamieszkania i chciałbym kogoś z ponad przeciętnymi zdolnościami technicznymi
@skurvol_Dominik: TO był powód takiej rady Panie "wiem lepiej" xD
Wiele rzeczy zrobiłem też sam (czego się niby tak nie robi ) i doskonale to działa - a powodem takich słów u Panów Fachowów jest zazwyczaj brak odpowiednich umiejętności