@BialasKacper: mcpro hosting https://www.minecraft-hosting.pro/ - jak dla mnie najlepszy i tani Mozesz pierwsze 10 dni wziać opcje za 0E, a potem kazde nastepne 10 dni za 2,33E - Co wg mnie jest spoko bo to dyszka tylko na pierwsze 3 tygodnie, a potem np jesli chcesz na dlozej to 30zl/miesiac
@BialasKacper: Przypomniałam sobie o czymś więc piszę, odnośnie VPSów to możesz sobie postawić instancję CentOS na darmowym tierze Oracle Cloud, na tym postawić Paper i masz na zawsze darmowy serwer dla kilku osób
@BialasKacperMinehost to najlepsza opcja jaka mozesz wykorzystac serwer nie laguje a co z tym idzie to nawet spora liczba osob moze na nim grac , ja sam ostatnio kupilem se u nich serwer i smiga doskonale
@BialasKacperMinehost lub craftserve ale z tej dwojki najlepszy jest minehost uzywam go od 3 tygodni i jest wszystko tak jak powinno byc, tani i dobry :)
Do grania z kumplem max 3 sloty
#minecraft #hosting
Mozesz pierwsze 10 dni wziać opcje za 0E, a potem kazde nastepne 10 dni za 2,33E - Co wg mnie jest spoko bo to dyszka tylko na pierwsze 3 tygodnie, a potem np jesli chcesz na dlozej to 30zl/miesiac