Wpis z mikrobloga

ma ktoś problem z odblokowaniem nowego RKM W #cod? Mam w 15 meczach zabić RKMem będąc w pobliżu dymu. Rzucam smoka i n-------m ludzi, ale nie zalicza :/ Może ktoś znalazł rozwiązanie? #mw #warzone #callofduty
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ffrankowski: ja robilem to z celownikiem termalnym ale duzo zabawy jest wtedy. polcam shipment, rzucasz dumny i wbiegasz w chrmure. w srodku powinna byc strefa bez dymu, czekasz tam chwile czy ktos wbignie pod lufe (bez zadnych celownikow), zabijasz, powtarzasz caly mecz.
  • Odpowiedz
@blazko: tym sposobem i ty i ofiara jestescie w chmurze. nie ma sprecyzowanego. wbija to sie bardzo latwo na shipmencie. nie wychodzcie tylko z gry jak myslicie ze sie udalo, bo bedzie ban na wbijanie przez kolejne 2 mecze
  • Odpowiedz
  • 0
@alverini tak właśnie robiłem. Zamontowałem celownik noktowizyjny, rzucam pod nogi smoke wbiegam do niego i kładę ludzi, ale nie zalicza. Chyba, że to za każdym razem ma być po trzech wrogów na raz?
  • Odpowiedz
@ffrankowski: 3 wrogow w meczu. zdejmuj zupelnie celownik, nie miej zadnego i sprobuj raz tak zrobic. smoke +SA87 (ja na nim to wbijalem) i idzie bez problemu. na mecz jak idzie sredino i zdobedziesz ze 20killi to z 10 powinna sie zaliczyć i tak. sprobuj i daj znac czy sie udalo
  • Odpowiedz