Wpis z mikrobloga

xDD przypomniało mi się jak kiedyś przechodziłem przez pasy na światłach i się zamyśliłem i przywalilem głową w ten taki słupek XDD bolalo jak cholera ale przez ilość samochodów jakie tam stały i ile osób to widziały nie myslalem o tym i ucieklem jak najpredzej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#przegryw
Shinyz0 - xDD przypomniało mi się jak kiedyś przechodziłem przez pasy na światłach i ...

źródło: comment_1588141453h3AXV4RWGimgxDnwOyDWbN.jpg

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Shinyz0: ja kiedyś za małolata wracałem ze szkoły po chodniku ze starych płyt, oczywiście idąc tak, żeby nie nadeptywać na linie i centralnie się zatrzymałem banią na słupie XD
bolało, nie tyle bania co ego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Shinyz0: No to ja ze 3 dni temu jakoś wychodziłem z pociągu jak zawsze na pamięć stawiałem stopy bo zawsze schodek był a tu boom. Jedyny schodek z wszystkich który się nie wysunął to był mój i wpadłem w dziurę pod pociąg prawie rozwalając sobie nogę przy masie ludzi na stacji. Nie myślałem totalnie o bólu tylko o spodniach czy nie rozwaliłem i wstyd bo ludzie widzieli xD
  • Odpowiedz
  • 2
@Shinyz0 ostatnio szłam ze sklepu i zagapiłam się w telefon i weszłam w stojący na środku chodnika rozkład jazdy... Przystanek w centrum miasta ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz