Wpis z mikrobloga

W dobie Kryzysu i Pandemii szukania sensu i jednosci w ludziach , a widok podzielnosci grup ludzkich z cyklu prawd ukrytych - Falszu i Obludy Ludzkiej u tych jacy mieli sie za Katolika a wyszli na Debilaczyli jak POLACY obleli EGZAMIN z wiary w dobro i religie oraz wspierania sie w trudnych czasach, moim zdaniem Oblali EGZAMIN KONCERTOWO pokazali swoje najgorsze strony czlowieczenstwai tego ,ze dla nich Prawda to , PROPAGANDAteraz juz wiem jak idzie podzielenia wielu ludzi i nastawienia ich przeciwko sobie przy pomocy SOCJOTECHNIKI i PSYCHOLOGIale to , tak samo pokazuje jakimi byli oszukaczymi systemami wartosci Egoizmu.
I Nie trzeba Wojny⚡️by zabijania ludzi bez sumienia i nastawienia ich przeciwko sobie by skakali sobie do oczukolega Bloger Krzysztof W pseudo ,, ATOR '' faktycznie ma racje trudno jest dzisiaj szukania w ludziach dobrego serca kiedy dzisiaj ludzie stali sie sobie WROGAMI☹️⚡️ludzie podzielili sie na PolitycznychFANATYK..... i Partyjnych oraz Obesranych strachem przed Wirusem- i tym patentem ROZBIJA sie RODZINYCi jacy dawniej chcieli bycia razem dzisiaj wielu sie odpycha od siebiebudujemy miedzy swoimi relacjami Ogromne MURYodgradzamy sie Drutami Kolczastymi☹️od siebie Popadamy w skrajne PATOLOGIE gdzie w naszych sercach bardziej wrasta NIENAWISC i BRAK do siebie Zaufaniato ironia czy zbieg okolicznosciwielu pewnie zapyta , a Ja odpowiem Nie to , Brak SZACUNKU i ZAUFANIA oraz Wiary w ludzi czyni nas POTWORAMI⚡️o ludzkiej twarzy⚡️.
My ten Kraj utopimy w Morzu NIE POTRZEBNEJ KRWI Bogu Ducha Nie winnych ludzi i nawet Nie zapytamy dla czego i w imieniu jakiej ideologi- Puenta z tego taka ,ze Oblali wszyscy Egzamin z Wiary WSTYD ludzie i Wy to POLACY chyba MurzyniPewnie za moje racje wielu mnie zlinczuje ale opisano realne prawdy kiedy sami sobie wilkiem patrzymy na siebie⚡️taka natura nasza WOJENNA opcji Postaw sie , a Zastaw sie EGOIZM szybko gubi i weryfikuje kto jest Mi Bratem , a kto Wrogiem na Polu WalkiJedynie co po nas zostanie to , GruzyOdejdziemy do HISTORII jako system NIENAWISCI.
Przykre to jak patrzymy na siebie jak Wilk na owce mnie jest WSTYD za moich obywateli i jest mi przykro z tej sytuacji Bo NIE POTRAFIMY sie JEDNOCZENIA kiedy sytuacja tego wymaga ale na PENISA poruszania tego tematu POLACY dali DUPY jak dziwka pod latarniamidla tego trafi do BURDELU w Berlinie no ale coz kazdy jest Kowalem swojego Losu teraz przez 35lat czeka nas odbudowanie relacji ludzkich o ile sie to uda raczej pozostanie po nas ziemia utopiona w morzu krwi pobratenczej .

#przemyslenia #polska #ator #bekazpisu #pis #polityka
  • 1