Mam problem. Pograłem sobie w Arma II na telewizorze w najwyższej rozdzielczości, problem jest jednak taki, że zapomniałem ją zmienić przed podłączeniem pod mój biedacki monitor nie obsługujący takiej rodzielczości. Teraz (prawdopodobnie oczywiście) przez to gra mi się nie chce włączyć. Da się jakoś zmienić rozdzielczość programu bez włączania go? Bo jak przystało na bordo to ponołlajfiłbym wieczorem w fajną gierkę.
Dodam od razu, że próbowałem uruchomić w rozdzielczości 640x480 w zakładce "Zgodność" w ustawieniach, ale nie pomaga to.
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ͡°)
Dodam od razu, że próbowałem uruchomić w rozdzielczości 640x480 w zakładce "Zgodność" w ustawieniach, ale nie pomaga to.
#komputery #komputerowyproblem
@Mateusz15936: Niestety teraz nie da rady. :|
@wycz: @Kukki: Dzięki za pomysł. Config jest w moich dokumentach i zmieniłem. DZIAŁA!!! Wielkie dzięki, jesteście nadludźmi.