Na notino.pl -15% z kodem 15pl na nieprzecenione do tego kilka upominków przy zakupie jak torba Calvina Kleina czy portfel PdM. Jak co kod działa na rozpakowane i uszkodzone opakowania a tam już fajne ceny wychodzą ;) #perfumy
@tommie-182: jak wpisałem w wyszukiwarce to był tam za 300 coś ale jak już wszedłem żeby dodać do koszyka to był niedostępny :( wpisałem 2 dni temu maila żeby dostać powiadomienie jak znowu będzie dostępny i nic nie dostałem...
@armaniszwagier: co Ty opowiadasz, jakim cudem na cala Europe skoro wysylki obsluguja calkiem sprawnie Wejdz np na czeskie notino i zobacz ze maja zupelnie inne zapachy w specjalnych promocjach
@CheapiesLover: czemu jak kupuje coś z PL o małym stanie dostępności? Przykładowo African Leather 200ml to znika momentalnie np na stronie czeskiej? Tak samo Słowacka
@armaniszwagier: nie będę snuć teorii spiskowych, ale gdzie tam nisza a gdzie najpopularniejszy designer.. wydaje mi się że nie biorą wszystkiego z jednego magazynu
@Minishcap: @tommie-182: @armaniszwagier: właśnie dzwoniłem do notino w sprawie zamówienia i okazało się że rzeczywiście to idzie na różne kraje... dziwne myślałem ze pl to PL. Jak wam się w końcu uda coś zamówić to się za bardzo nie cieszcie bo ja zamówiłem i okazało się ze ktoś mnie wyprzedził o sekundę i dla mnie już nie ma mimo opłacenia...
#perfumy
Creed GIT 100ml za 671,20
PdM Herod 125ml z portfelem za 614,48zł
https://www.notino.pl/xerjoff/casamorati-1888-fiero-woda-perfumowana-dla-mczyzn/p-15858800/
Komentarz usunięty przez autora
Wejdz np na czeskie notino i zobacz ze maja zupelnie inne zapachy w specjalnych promocjach
Tak samo Słowacka