Wpis z mikrobloga

Zrobiłem sobie takie makro w myszce jak naciskam prawy przycisk to najpierw odpalają się potki czyli 12345 potem phaserun+gówny skill co sądzicie?Próbowaliście robić taką kombinacje przycisków?Może doradzicie coś lepszego jeszcze,bo dopiero testuje to.
#pathofexile #poe
  • 12
  • Odpowiedz
@perfect1995: próbowałeś chaosslingera? Chodzi o spellslinger gem. Raz wciskasz i odpala Ci ED i contagion w tym samym czasie. Zagraniczny streamer tym gra i robi all content. Zawsze to ułatwienie kosztem dmg ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@perfect1995: Ja od kilku lig korzystam ze skryptu do AutoHotkey'a i nigdy nie miałem z tym problemu. Wszystkie flaski + jakiś vaal skill + np. frost bomb i wszystko na jeden przycisk. Taki mały skrypcik a gra się o wiele przyjemniej.
  • Odpowiedz
@perfect1995: Zaczynałem ligę ED Contagion ale sobie odpuściłem totalnie zero przyjemności z gry tym miałem. Wymaksowałem championa cyclone facebreaker (przez chwilę nawet byłem top1 w dps na poe ninja dopóki do rankigu nie wbiły się 97lvl :D), teraz farmie simulacum deadeye'm na iceshota, szybko i przyjemnie. A i na oku mam coś pod sparki może jakiś templar, ewentualnie chodzi mi po głowie jakiś build na cobra lash.
  • Odpowiedz