Aktywne Wpisy
iquiet +28
Ciekawe ile ludzi nagle by zmieniło zdanie na temat wiary gdyby ustawowo ludzie nie wierzący nie mieli dni świąt chrześcijańskich np. wigilii, Wielkanocy itp.. wolnych.
Przecież skoro ktoś nie jest wierzący to po co mu świętować wigilie czy Wielkanoc skoro taka osoba uważa, że to zwykły dzień? Niech zapierdziela jakby to normalny pracujący dzień był ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#chrzescijanstwo #bekazkatoli #pytanie
Przecież skoro ktoś nie jest wierzący to po co mu świętować wigilie czy Wielkanoc skoro taka osoba uważa, że to zwykły dzień? Niech zapierdziela jakby to normalny pracujący dzień był ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#chrzescijanstwo #bekazkatoli #pytanie
Anoncio2111 +709
A czy krówkom wolno plusa w ten mroźny, sobotni poranek? (。◕‿‿◕。)
#zwierzeta #wies #rolnictwo #spierdotrip
#zwierzeta #wies #rolnictwo #spierdotrip
Mam nadzieję nowy patch coś zmieni w tym syfie.
https://hsreplay.net/replay/3MvCsunMkhFZtB6uaX27xe
Deck w komentarzu.
#hearthstone #hearthstonearena
Niezła krzywa many xD Ale Demon Hunter więc można nawet wydraftować tak chciwie. Priestess to lepszy Ragnaros, nie rozumiem co ta karta nadal robi na arenie.
Ja sobie odpuściłem. Karty są kompletnie niezbalansowane. Już smoczej mecie jedna osoba dostawała podczas draftu 5 many 5/5 i beznadziejny battlecry zniszcz pancerz. Natomiast druga smoka 5 many 5/5 i battlecry dobierz kartę oraz tribe smoków umożliwiający granie różnych synergii. Teraz jedna osoba gra 7 many 7/7 War Golema, a DH 7 many 6/7 Priestess zadającą 6 dmg przeciwnikom. Kiedyś gameplay miał duże znacznie, a teraz power level kart
A nagrody typowo blizzardowe - 2 złote rzadkie karty + jakaś jałmużna - blizz chyba zapomniał o arenkach i