Wpis z mikrobloga

No lekki dysbalans jest xD Ogólnie po każdym przejeżdżałem niczym czołg za wyjątkiem finałowej walki, do której link poniżej. Przegrane oczywiście przeciwko innym demon hunterom, jakby ktoś miał jakieś wątpliwości.
Mam nadzieję nowy patch coś zmieni w tym syfie.

https://hsreplay.net/replay/3MvCsunMkhFZtB6uaX27xe

Deck w komentarzu.

#hearthstone #hearthstonearena
saw24 - No lekki dysbalans jest xD Ogólnie po każdym przejeżdżałem niczym czołg za wy...

źródło: comment_1587034588nMzjsro61TIMCrIrhY5249.jpg

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@saw24: ja ogolnie dopoki nie bedzie jakiegos konkretnego balansu dla tej klasy, zaniechalem gry na arenie - nie ma to po prostu sensu, ze wzgledu na to jak latwo przychodza tej klasie zwyciestwa. Mam jeszcze wieksza odraze do tej klasy niz do zwyklego huntera, ktorego rowniez szkalowalem. Dzisiaj grajac ostatnia arenke, gosciu nie dosc, ze mial wszystkie op karty tej klasy, to jeszcze mi zefrysem na ryj walnal. Takze pozdro
  • Odpowiedz
@saw24:

Niezła krzywa many xD Ale Demon Hunter więc można nawet wydraftować tak chciwie. Priestess to lepszy Ragnaros, nie rozumiem co ta karta nadal robi na arenie.
  • Odpowiedz
@tokar90:

Ja sobie odpuściłem. Karty są kompletnie niezbalansowane. Już smoczej mecie jedna osoba dostawała podczas draftu 5 many 5/5 i beznadziejny battlecry zniszcz pancerz. Natomiast druga smoka 5 many 5/5 i battlecry dobierz kartę oraz tribe smoków umożliwiający granie różnych synergii. Teraz jedna osoba gra 7 many 7/7 War Golema, a DH 7 many 6/7 Priestess zadającą 6 dmg przeciwnikom. Kiedyś gameplay miał duże znacznie, a teraz power level kart
  • Odpowiedz
@pauleta19: ja tez do patcha teraz przystopuje z arenkami zdecydowanie. Oby cos sensownie pozmieniali. A co do krzywej many to mulliganowałem na maksa aby tylko mieć jednostki o koszcie niższym niż 5, czasami nawet 4 manowe zostawiałem na startowej ręce. No i zdecydowanie moc specjalna za 1 robi robote w early.
A nagrody typowo blizzardowe - 2 złote rzadkie karty + jakaś jałmużna - blizz chyba zapomniał o arenkach i
  • Odpowiedz